Απίστευτο! Η ΑΙΚ πουλάει το DNA του αρχηγού της!

H ΑΙΚ Στοκχόλμης το ...τερμάτισε, καθώς πουλάει το DNA του θρύλου του συλλόγου, Νιλς - Έρικ Γιόχανσον στην τιμή των 339 ευρώ!

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει …όλα στο χώρο του ποδοσφαιρικού marketing, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας! Και αυτό γιατί η ΑΙΚ Στοκχόλμης το …τερμάτισε, πουλώντας το DNA του θρύλου του συλλόγου, Νιλς – Έρικ Γιόχανσον! 

Ο Σουηδικός σύλλογος προχώρησε σε μια κίνηση, η οποία σηκώνει αρκετή συζήτηση και αν μη τι άλλο είναι …διαφορετική. Προσφέρει στους οπαδούς της ομάδας τη δυνατότητα να αγοράσουν ως χριστουγεννιάτικο δώρο ένα συλλεκτικό κουτί, το οποίο περιέχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΑΙΚ με το πρόσωπο του Γιόχανσον και ένα μπουκαλάκι με το DNA του άλλοτε captain της ομάδας στην προνομιακή τιμή των 3.499 Κορώνων ( 339 ευρώ). 

Επιστήμονες κατάφεραν να πάρουν δείγμα από το στόμα του Γιόχανσον, να κρυσταλλώσουν το DNA και να το τοποθετήσουν σε ένα ειδικό μπουκαλάκι, ενώ το συγκεκριμένο δείγμα μπορεί να αντέξει 500 χρόνια! 

” Είναι σαν το Τζουράσικ Παρκ! Σε 500 χρόνια, μπορεί να δείτε πολλούς Γιόχανσον να τρέχουν γύρω σας, ποιος ξέρει; Δεν είναι 100% ο εαυτός μου. Το δείγμα προσεγγίζει το 99%, γιατί αυτό το 1% είναι πολύ σημαντικό για μένα, καθώς προστατεύει τη γνησιότητα του DNA. Έτσι, δεν θα μπορεί κανένας να βάλει το DNA μου σε μια σκηνή εγκλήματος”, είπε ο Γιόχανσον για την απίθανη κίνηση της ΑΙΚ και πρόσθεσε: 

“Όταν μου είπαν για πρώτη φορά σχετικά με αυτό, τρόμαξα. Θεώρησα ότι ήταν κάτι τρομακτικό. Πόσο μακριά έχει πάει η τεχνολογία; Όμως έχει πλάκα να φτάνεις και να ξεπερνάς το άκρα”.

Πάντως το DNA του Νιλς – Έρικ Γιόχανσον δεν φτάνει για …όλους. Η ΑΙΚ θα πουλήσει μόνο 371 κουτιά με το δείγμα του πρώην αρχηγού της, όσα ήταν και τα παιχνίδια που έπαιξε με το σύλλογο της Στοκχόλμης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.