«Σίγουρα θα γυρίσω στην Ελλάδα»

Ο Ζέκα δηλώνει ότι αισθάνεται Έλληνας και τονίζει ότι σίγουρα θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Ο Ζέκα δηλώνει ότι αισθάνεται Έλληνας και τονίζει ότι σίγουρα θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.
Ο διεθνής μέσος της Κοπεγχάγης, μίλησε στην Δανία για τον αποχαιρετισμό στον Παναθηναϊκό, αλλά και τους στόχους του με την νέα του ομάδα. Αναλυτικά:
Για το «αντίο» στον Παναθηναϊκό: «Ήταν πολύ δύσκολο και συγκινητικό. Πέρασαν πολλά σε αυτόν τον σύλλογο και οι οπαδοί του είναι φανταστικοί και παθιασμένοι. Ήμουν κοντά με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν σε καθημερινή βάση. Ήμουν κοντά και με τους συμπαίκτες μου. Οπότε, ήταν δύσκολο να πω αντίο. Δακρύσαμε στον αποχαιρετισμό, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όταν δέχεσαι μία νέα πρόκληση. Πάντα, θα νοιάζομαι για αυτούς, επειδή με βοήθησαν πολύ. Μετά από έξι χρόνια στην Ελλάδα, αισθάνομαι σαν Έλληνας. Είναι σίγουρο πως θα γυρίσω στην Ελλάδα μία μέρα».
Για την Κοπεγχάγη και τους στόχους της: «Ξέρω ότι ο σύλλογος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τα προηγούμενα χρόνια. Έπαιξε στο Champions League και τώρα είναι στο Europa League. Έδειξαν ενδιαφέρον και θεώρησα ότι πρόκειται για καλή πρόκληση για εμένα, για την καριέρα μου. Ήθελα έναν σύλλογο που θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Προέρχομαι από σύλλογο που στοχεύει στην κατάκτηση τίτλων, αλλά δεν τα κατάφερε. Πήραμε έναν τίτλο από το 2011, που πήγα στην ομάδα. Υπάρχει πνεύμα νικητή στην Κοπεγχάγη και επρόκειτο για μια εύκολη επιλογή για εμένα. Οι προσδοκίες μου είναι να βρίσκομαι στους κορυφαίους. Γνωρίζω ότι δεν βρισκόμαστε σε καλή θέση στην βαθμολογία, αλλά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και τα πάντα είναι πιθανά. Ως μεγάλο κλαμπ που είμαστε, πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να κατακτάμε τίτλους. Είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.