Στο κεφάλι η Μπούρσα, νέο σοκ για Γαλατά

Ο πρώτος γύρος της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Τουρκίας ολοκληρώθηκε με την Μπούρσασπορ να έχει πάρει κεφάλι στον πρώτο όμιλο με επτά βαθμούς, αλλά τη Γαλατασαράι να τα βρίσκει δύσκολα στον δεύτερο.

Ο πρώτος γύρος της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Τουρκίας ολοκληρώθηκε με την Μπούρσασπορ να έχει πάρει κεφάλι στον πρώτο όμιλο με επτά βαθμούς, αλλά τη Γαλατασαράι να τα βρίσκει δύσκολα στον δεύτερο.

Την Τετάρτη (22/1), για την τρίτη αγωνιστική, η Μπούρσασπορ επικράτησε στην Προύσα της Εσκισεχίρσπορ με 4-1 κι έφτασε τους επτά βαθμούς στον πρώτο όμιλο. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού Μπελούτσι (65΄, 3-0) και Καζίμ Ρίτσαρντς (82΄ πέναλτι, 4-1), ενώ το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Καμαρά στο 12΄ και το 2-0 με τον Κιράζ στο 36΄. Προσωρινά μείωσε σε 3-1 για την Εσκισεχίρ ο Άντζελο στο 75΄.

Για το ίδιο γκρουπ η Σίβασπορ νίκησε, με 2-1, στη Σεβάστεια την Ακίσασπορ, χωρίς τον Ρέφικ Τζεμπούρ στη σύνθεσή της. Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου των «8» του Κυπέλλου Τουρκίας μετά από τρεις αγωνιστικές: 1. Μπούρσασπορ 7, 2. Ακίσασπορ 4, 3. Σίβασπορ 3, 4. Εσκισεχίρ 3.

Στον δεύτερο όμιλο Αντάλια και Ελαζίγκ δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στη Γαλατασαράι, η οποία μετά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου των «8» του Κυπέλλου Τουρκίας μετά από τρεις αγωνιστικές: 1. Αντάλιασπορ 5, 2. Ελαζίγκσπορ 5, 3. Γαλατασαράι 4, 4. Τοκατσπόρ 1.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι δέχτηκε γκολ με πέναλτι από τον Οζκάν στο 52΄, χωρίς να μπορέσει να το απαντήσει, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο Αϊντίν Γιλμάζ της «Τσιμ Μπομ», για τον οποίο εκφράζονται φόβοι ότι έσπασε το πόδι του! Μπουράκ Γιλμάζ (90΄) για τους φιλοξενούμενους και ο σκόρερ Οζκάν (90΄) για τους γηπεδούχους αποβλήθηκαν. Τέλος η Αντάλια διέλυσε, στο «Ακντενίζ Ουνιβερσιτέσι», την Τοκατσπόρ με 6-1 (15΄, 28΄ Ντουρουέρ, 23΄ Ίνσα, 43΄, 51΄ Μπασάν, 90΄ Καραμάν – 53΄ Τουρπ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.