Σκρτελ: «Δεν υπήρξε συμφωνία με τη Φενέρ, υπάρχουν προτάσεις»

Στο... κενό έπεσαν οι διαπραγματεύσεις του Μάρτιν Σκρτελ με τη Φενέρμπαχτσε για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως αποκάλυψε ο Σλοβάκος, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο 34χρονος αμυντικός, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσα της πατρίδας του, υποστήριξε πως συζήτησε με την τουρκική ομάδα για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, όμως δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή.

Παράλληλα, ο Σκρτελ αποκάλυψε πως υπάρχουν προτάσεις από ομάδες για την απόκτηση του, τις οποίες εξετάζει ο μάνατζερ του, ενώ εξήγησε πως θέλει να βρει μία ομάδα που να ταιριάζει τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένεια του. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβάκος αμυντικός:

«Δεν έχω κάτι χειροπιαστό για συμφωνία. Υπάρχουν προτάσεις αλλά μιλάει ο μάνατζέρ μου. Θέλω να είναι κάτι που να ταιριάζει και σε μένα και στην οικογένειά μου. Δεν αποκλείω τίποτα. Κάναμε επαφές και με την Φενέρμπαχτσε αλλά δεν έβγαλαν κανένα αποτέλεσμα σχετικά με το νέο συμβόλαιο. Δεν κατέληξαν κάπου. Δεν υπήρξε συμφωνία με την Φενέρ. Θα δούμε. Ήταν μία καλή και γεμάτη χρονιά για μένα και περιμένω την επόμενη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.