Fanatik: «Στο στόχαστρο της Φενέρ ο Έλληνας… Μπενζεμά»

Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη αποκαλύπτει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Fanatik».

Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη αποκαλύπτει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Fanatik»

Ο διεθνής επιθετικός πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με τον Ατρόμητο, στον οποίο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού, και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μία από τις ομάδες που τον έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο είναι η Φενέρμπαχτσε, η οποία βάσει του δημοσιεύματος της «Fanatik» δεν αποκλείεται άμεσα να χτυπήσει την… πόρτα του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας επίσημα το ενδιαφέρον της.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, στο οποίο οι Τούρκοι αποκαλούν τον Κουλούρη ως Έλληνα… Μπενζεμά, αποκαλύπτεται πως η Φενέρ θα χρειαστεί το ποσό των 2.5-3 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ της φετινής Super League. 

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ πρόσφατα φέρεται να απέρριψε πρόταση της Τουλούζ ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Κουλούρη.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.