Η επίθεση του Τουράν στον Μπερκάι (video)

Ο Αρντά Τουράν υποστήριξε πως δεν επιτέθηκε στον Μπερκάι, όμως ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφει όλες τις κινήσεις του Τούρκου ποδοσφαιριστή σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Αρντά Τουράν υποστήριξε πως δεν επιτέθηκε στον Μπερκάι, όμως ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφει όλες τις κινήσεις του Τούρκου ποδοσφαιριστή σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης. Ο έμπειρος μέσος φέρεται σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο να ήταν μεθυσμένος, όταν φλέρταρε τη σύζυγο του Τούρκου τραγουδιστή. Όταν ο Μπερκάι πήρε τη σύζυγό του έξω από το κλαμπ, αυτός τον ακολούθησε και του έσπασε τη μύτη. Μάλιστα, ο Τουράν ακολούθησε το ζευγάρι στο νοσοκομείο, όπου έδωσε ένα πιστόλι στη σύντροφο του Μπερκάι και της ζήτησε να τον σκοτώσει. Η σύζυγος του Τουράν βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο ίδιος προσπαθεί να μαζέψει τα ασημάζευτα.

Χαρακτηριστικά, ο Τουράν υποστήριξε: «Δεν έχω μιλήσει με καμία γυναίκα εκείνο το βράδυ σ’ αυτό το μέρος. Όλα είναι ψέματα. Θα μιλήσω με τους συμπαίκτες μου και την διοίκηση της Μπασακσεχίρ προκειμένου να ζητήσω συγγνώμη και να τα ξεκαθαρίσω όλα. Η σύζυγός μου είναι έγκυος οκτώμιση μηνών και είμαι πολύ στεναχωρημένος για εκείνη. Δεν έπρεπε να φύγω, αφήνοντας τη μόνη στο σπίτι. Όμως όλο αυτό είναι μια δυσφήμιση εναντίον μου. Δε με αφορά, γιατί όλα είναι ψέματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι εγώ ξέρω την αλήθεια. Γι’ αυτό είμαι στεναχωρημένος, ζητώ συγγνώμη στη γυναίκα μου».

Το σχετικό βίντεο:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.