Ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Τουράν

Ο δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Μπασάκσεχιρ Τούρκος διεθνής καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 32 μηνών με αναστολή, για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο Αρντά Τουράν καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 32 μηνών με αναστολή για οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Ο 32χρονος Τούρκος, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Μπασάκσεχιρ, δεν θα εκτίσει την ποινή, εφόσον δεν παρανομήσει για την επόμενη πενταετία. 

Τον Οκτώβριο του 2018 είχε συμπλακεί με τον Τούρκο τραγουδιστή, Μπερκάν Σαχίν, σε νυχτερινό κέντρο, καθώς ο Σαχίν τον είχε κατηγορήσει πως είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη σύζυγό του. Ο Τουράν είχε τραυματίσει τον Σαχίν και τον είχε ακολουθήσει στο νοσοκομείο, όπου έκανε χρήση όπλου για εκφοβισμό! 

Ο Τουράν υποστήριξε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε δίχως ο ίδιος να το θέλει, ωστόσο δεν αρνήθηκε τα υπόλοιπα συμβάντα. Τελικώς καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 32 μηνών με αναστολή για οπλοκατοχή και οπλοχρησία (δεν έχει άδεια οπλοφορίας), ενώ η κοινή γνώμη της γείτονος χώρας θεωρεί πως ο Τουράν «έπεσε στα μαλακά», απολαμβάνοντας ειδικής μεταχείρισης από την τουρκική δικαιοσύνη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.