Κοντά στη Σπάρτα Πράγας ο Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπάρτα Πράγας, με την οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία τις τελευταίες ώρες.
Δημοσίευση: 23/06/2017 - 10:40
Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπάρτα Πράγας, με την οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία τις τελευταίες ώρες. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ περιμένει πλέον τη συμφωνία ανάμεσα στην τσεχική ομάδα και στη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του. 

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής έκανε προπονήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ΦΚ Νίτρα, καθώς δεν υπολογίζονταν από την τουρκική ομάδα και του είχε ζητηθεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδιαφέρον για τον παίκτης φέρεται να είχε εκδηλώσει και ο ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να επιβεβαιωθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα από την πλευρά της διοίκησης του «Δικέφαλου» του Βορρά. Σημαντικό ρόλο στη μετεγγραφή του Στοχ στην ομάδα της Πράγας, έπαιξε ο Μίχαλ Κάντλετς, ο οποίος αγωνίζεται στους Τσέχους και ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Στοχ να συνεχίσει την καριέρα του στην ίδια ομάδα.