Προσφυγή για χρέη από τον Κάριους!

Ο Λόρις Κάριους έχει να πληρωθεί τέσσερις μήνες από την Μπεσίκτας και πήρε τη νομική οδό!
Δημοσίευση: 13/03/2019 - 12:08
Ο Γερμανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν από την Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ. Η θητεία του στους κόκκινους σημαδεύτηκε από τα σοβαρά του λάθη στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Γερμανός είδε τη μεταπήση στην Τουρκία ως μια ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του. 

Ωστόσο ο καιρός στην Τουρκία δεν κυλάει ομαλά για τον Γερμανό, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD έχει μείνει απλήρωτος για τέσσερις μήνες και τα χρωστούμενα πλέον φτάνουν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ! 

Ο 25χρονος φέρεται πως απέστειλε εξώδικο στον τουρκικό σύλλογο στις 20 Φεβρουαρίου ζητώντας να αποπληρωθεί σε διάστημα δέκα ημερών, ωστόσο δεν εισέπραξε το συγκεκριμένο ποσό και απ' ό,τι φαίνεται θα προσφύγει στη FIFA. 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η Μπεσίκτας θα βρεθεί αντιμέτωπη με αφαίρεση βαθμών ή αποκλεισμό από το Γουρόπα Λιγκ. 

Ο προπονητής της ομάδας Σενιόλ Γκιουνές μετά τη νίκη 3-2 επί της Κόνιασπορ ήταν αρκετά επικριτικός στις δηλώσεις του για τον Κάριους, αναφέροντας: "O Κάριους είναι στάσιμος, κάτι συμβαίνει με την ενέργεια του και το κίνητρο για το παιχνίδι. Είναι προφανές πως δε νιώθει μέλος της ομάδας. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχουμε δουλέψει και είμαι υπεύθυνος κι εγώ". 

Όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τη θητείατου Λόρις 
Κάριους στην Μπεσίκτας ή την επιστροφή του στη Λίβερπουλ, εκεί όπου ο Άλισον έκει καπαρώσει τη θέση του βασικού.