Αντεμπαγιόρ: “Είχα σχεδιάσει την αυτοκτονία μου”

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε πως είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της αυτοκτονίας του και πως θα είχε προχωρήσει αν δεν τον έσωζε ένα τηλεφώνημα ενός φίλου του.
Δημοσίευση: 27/04/2019 - 06:58
Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε πως είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της αυτοκτονίας του και πως θα είχε προχωρήσει αν δεν τον έσωζε ένα τηλεφώνημα ενός φίλου του. Όπως υπογράμμισε ο πρώην επιθετικός των Μετς, Μονακό, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας. υπογράμμισε πως ήθελε να αυτοκτονήσει με χάπια, τα οποία είχε προμηθευτεί από γειτονικό φαρμακείο.

Χαρακτηριστικά, ο ποδοσφαιριστής της Μπασάκσεχιρ αποκάλυψε: “Υπήρχε ένα φαρμακείο κάτω από το διαμέρισμά μου. Αγόρασα τρία πακέτα χάπια. Στο φαρμακείο δεν ήθελαν να μου τα πουλήσουν, αλλά τους είπα πως είναι για μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Τόγκο. Τα ετοίμασα όλα, ήπια το νερό μου και τα είχα όλα όπως έπρεπε, για να φύγω. Εκεί, μέσα στην νύχτα, τηλεφώνησε ο καλύτερός μου φίλος και μου έδιωξε την πίεση, μου είπε πως είχα λόγους για να ζω. "Μπορείς να αλλάξεις την Αφρική", μου είπε. Στη συνέχεια, σκέφτηκα πως είμαι ένας πωλητής ονείρων και τώρα δεν αγοράζω κανένα όνειρο. Αυτό με έκανε να εγκαταλείψω την ιδέα να φύγω, σκέφτηκα ότι κάτι θα φυλά ο θεός για μένα”.