Ανακοίνωσε Ελευθεριάδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στην ηπειρωτική ομάδα θα συνεχίσει ο 28χρονος επιθετικός με τα 16 γκολ την προηγούμενη σεζόν που έπαιζε στην Παναχαϊκή.
Δημοσίευση: 16/07/2019 - 21:46
Μία ακόμη μετεγγραφή ανακοίνωσε την Τρίτη (16/7) ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την απόκτησ (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση) του Ράντοβατς.
Στην ηπεριωτική ομάδα θα συνεχίσει ο 28χρονος επιθετικός, Χρήστος Ελευθεριάδης που με την Παναχαϊκή την προηγούμενη σεζόν είχε πετύχει 16 γκολ. 
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ έχει ως εξής: "Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ελευθεριάδη.
Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκη Βόλου, των Σερρών, του Αλμοπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα.

Image removed.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μέσα από το pasgiannina.gr:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Γιαννίκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη και τη σωστή προσέγγιση που μου έγινε. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει.»