Φιλική ισοπαλία στα Γιάννινα

Ο ΠΑΣ αναδείχτηκε ισόπαλος με τον ΑΟΚ (1-1) σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο (12/10), σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Ράντοβατς

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν το Σάββατο (12/10) στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΑΟΚ, σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση, που είχε σκοπό να διατηρήσει τις δύο ομάδες σε αγωνιστικό ρυθμό, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Πάντως, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Σαμίρ Ράντοβατς από πλευράς των γηπεδούχων.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις. Ο ΠΑΣ δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στο 68ο, η ομάδα της Κέρκυρας άνοιξε το σκορ. Από λάθος του Πανουργιά, ο Βουκελάτος έκανε τη σέντρα και ο Κώστας Γεωργακόπουλος από κοντά έκανε το 0-1.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε 10 λεπτά αργότερα, με τον Οικονομόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ράντοβατς, που χτύπησε στην περόνη. Αν και αρχικά υπήρχε ο φόβος για κάταγμα, δεν φαίνεται να είναι κάτι τόσο σοβαρό. Θα γίνει μαγνητική την Κυριακή (13/10) να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης (70′ Βενετικίδης), Οικονομόπουλος, Ζιούλης (64′ Γώγος), Ζώγκος (64′ Πανουργιάς), Πήλιος, Λιάσος, Ράντοβατς (43′ Λώλης), Ξύδας, Καρτάλης, Γροσδάνης, Λέο. 
ΑΟΚ (Λεωνίδας Βόκολος): Βουτσελάς (46′ Παγκράτης), Γενιτσαρίδης, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Παυλής, Κ.Λ. Γεωργακόπουλος, Μίσκου, Πιαστόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Βλάχος, Πεντράο, Ζερβόπουλος, Κ. Γεωργακόπουλος, Βουκελάτος, Λεπενιώτης, Νγκαν, Αμαραντίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.