Ο Απόλλων Καλαμαριάς αποκτά γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ίδρυση της γυναικείας ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Δημοσίευση: 04/10/2019 - 16:42
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την ίδρυση γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. 

Και μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από τη φωτογραφία από το πρόσφατο δείπνο (Πέμπτη 3/10) όπου παραβρέθηκαν οι αθλήτριες και τα μέλη της διοίκησης. 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής

"O MΓΣΚ Απόλλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την δημιουργία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας! Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Απόλλων Καλαμαριάς θα εκπροσωπηθεί με γυναικείο τμήμα στο συγκεκριμένο άθλημα καθώς κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Ο ΜΓΣΚ Απόλλων "στέλνει" το ξεκάθαρο μήνυμα πως εξακολουθεί να "προχωρά" με όραμα, ότι συνεχώς "μεγαλώνει" και "αναπτύσσεται" και η δημιουργία της πρώτης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της γενικότερης διάθεσης που υπάρχει για περαιτέρω "εξέλιξη" του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την δημιουργία της γυναικείας ομάδας, συζητήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (03/10) σε δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΜΓΣΚ Απόλλων, Φώτης Μπαλτίδης στα μέλη (αθλήτριες-σταφ) του νεοσύστατου τμήματος, παρουσία του Ολυμπιονίκη, Δημήτριου Ζαρζαβατσίδη (σύζυγος της Βούλας Πατουλίδου) καθώς και του υπευθύνου scouting των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Bασίλη Τραϊανόπουλου".