Ζητείται λύση για τη Super League 2

Το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της δεύτερης κατηγορίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ και αντιπροσωπείας της Super League 2.
Δημοσίευση: 26/09/2019 - 17:23
Το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League 2 βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης (26/9) στα γραφεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο, και τους κ.κ. Χριστοβασίλη και Λυχναρά (εκπρόσωποι του ΠΑΣ Γιάννινα και των Χανίων αντίστοιχα). 

Ο κ. Γραμμένος δεσμεύτηκε πως θα ζητήσει συνάντηση τη Δευτέρα (30/9) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπου θα παρευρεθούν εκτός της αντιπροσωπείας της Super League 2 και οι πρόεδροι της Super League 1 και του ΠΣΑΠ, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στην υπόθεση των τηλεοπτικών.

«Ο κ. Γραμμένος υποστήριξε πως τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη, παρουσία όλων των φορέων του ποδοσφαίρου, καθώς το θέμα που έχει προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 αγγίζει όλους», υπογράμμισε ο κ. Λεουτσάκος και πρόσθεσε: «Αν το θέμα δεν διευθετηθεί έως την 1η Οκτωβρίου, θα ζητήσουμε οριστική λύση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ».