Χριστοβασίλης: “Στόχος η πρωτιά και η άνοδος”

Ένα νέο ξεκίνημα που έχει ως στόχο την πρωτιά και την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ένα νέο ξεκίνημα που έχει ως στόχο την πρωτιά και την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο ιδιοκτήτης της Ηπειρώτικης ΠΑΕ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και στην αποχώρηση του Νιαρχάκου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και ελπίζουμε να βοηθήσουνε μαζί με το υπόλοιπο σύνολο. Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα και εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να βρισκόμαστε εκεί που ήμασταν μέχρι πέρυσι. Λίγο αφύσικο να είμαστε στη Β’ αλλά θα το ξεπεράσουμε. Πιστεύω ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας. Στόχος μας είναι η άνοδος».

Για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Πρέπει να ξεκινήσει, ασχέτως αν θα έχουμε τηλεοπτική κάλυψη ή όχι. Η προετοιμασία πλησιάζει τους 3 μήνες. Κακό κάνουμε στις ομάδες μας όσο συνεχίζουμε την αποχή κι αυτή είναι θέση δική μας και κάποιων ακόμα ομάδων. Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για τα τηλεοπτικά. Θα υπάρξει μία συνάντηση ίσως αύριο. Ελπίζουμε να γίνει ό,τι και με τη Super League 1, έστω και στο παρά πέντε».

Για την αποχώρηση του Νιαρχάκου: «Δεν απομακρύνθηκε από την ομάδα, αλλά ήταν προσωπική του απόφαση. Ίσως να τον κούρασε η πάροδος των ετών, δεν ξέρουμε τον λόγο, αλλά σεβαστήκαμε την απόφασή του και ανοίγουμε μια νέα σελίδα με τον Ντάσιο. Θέλαμε ένα άτομο από την πόλη, μας δόθηκε η ευκαιρία να συμφωνήσουμε με τον Γιώργο και δεν μας πήρε πάνω από 10 λεπτά. Θέλει και τη βοήθεια όλων μας για λίγο διάστημα και πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή».

Για το αν αισθάνεται σοφότερος, όπως είχε πει στο παρελθόν για υποβιβασμό της ομάδας: «Τα λάθη τα πληρώσαμε πολύ ακριβά και φαίνεται αυτό».

Για το αν θα καταφέρει να πετύχει την άνοδο: «Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν είναι ένα σκαλοπάτι πιο μπροστά, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις και τι εκπλήξεις μπορεί να προκύψουν. Μας ενδιαφέρει μόνο η 1η θέση στο πρωτάθλημα».

Για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και το νέο γήπεδο: «Προχωράει, αλλά δεν θα ανακοινώσουμε αν δεν πέσουν υπογραφές. Λίγη υπομονή και θα σας κάνει έκπληξη αυτό που θα δείτε. Είναι ένα συνδυασμός πολλών πραγμάτων αυτή η επένδυση».

Για την αδειοδότηση από την ΕΕΑ: «Αύριο όλα θα είναι τακτοποιημένα. Είχαμε πρόβλημα με την προηγούμενη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ που δεν μπορούσε να μας δώσει ένα χαρτί, αλλά θα είμαστε εντάξει για αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.