Στον Λεβαδειακό ο Αργυρόπουλος

Η διοίκηση του Λεβαδειακού ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεωνίδα Αργυρόπουλου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια.

Η διοίκηση του Λεβαδειακού ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεωνίδα Αργυρόπουλου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βοιωτούς.

Η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. Ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ είναι η τελευταία μεταγραφική προσθήκη του φετινού καλοκαιριού.

Ο Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1990 και άρχισε να “χτίζει” το βιογραφικό του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Κόρινθο. Το ταλέντο του δεν άργησε να ξεχωρίσει και στα 18 του τον υπέγραψε ο Αστέρας Τρίπολης.

Στην Αρκαδία ο Αργυρόπουλος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 20 Ιανουαρίου 2009, σε αγώνα Κυπέλλου (Αστέρας-Ηρακλής 2-0) και την επόμενη σεζόν, χάρη στις σταθερά καλές εμφανίσεις του, επιβραβεύθηκε από τον Νίκο Νιόπλια με την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων (4 συμμ.). Σε ηλικία 19 ετών και 3 μηνών έπαιξε βασικός στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21, κόντρα στην Αγγλία (1-1). Νωρίτερα είχε χρισθεί διεθνής 15 φορές με την U-19 και μία με την U-17.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Τρίπολη, μεταγράφηκε στον Πλατανιά (22 συμμ.) και εν συνεχεία στον Απόλλωνα Σμύρνης (25 συμμ.), στον Πανιώνιο (36 συμμ.), στον Ηρακλή (12 συμμ.) και στον ΟΦΗ (21 συμμ.). Με τους Κρητικούς αγωνίστηκε τους πρώτους μήνες στη Φούτμπολ Λιγκ και συνέβαλε στην επιστροφή τους στη Σούπερ Λιγκ – πέρσι τον Οκτώβριο, μάλιστα, ήταν από τους διακριθέντες στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού: 1-0. Στην καριέρα του, πάντα σε υψηλό επίπεδο, μετρά συνολικά 164 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Ένας Λεωνίδας – ασπίδα στην οπισθοφυλακή της ομάδας μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.