Τα δρώμενα των δανεικών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την παρουσία και την απόδοση όσων ποδοσφαιριστών της προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως δανεικοί σε άλλες ομάδες παρουσίασε - ως είθισται κάθε Δευτέρα - η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την παρουσία και την απόδοση όσων ποδοσφαιριστών της προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως δανεικοί σε άλλες ομάδες παρουσίασε – ως είθισται κάθε Δευτέρα – η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αγωνίστηκε βασικός και συνέβαλε να έρθει μια σπουδαία νίκη της Καϊσέρισπορ επί της Γκεντσλερμπιρλιγκί με 1-0. Ντεμπούτο – μετά την επιστροφή του στην Πριμέρα – έκανε ο Ινιγο Λόπεθ που αντικατέστησε στο 46′ τον Καμπράλ σε μια επεισοδιακή νίκη της ομάδας του με 0-2 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, σε ματς που διακόπηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη Superleague, ο Χρήστος Ιντζίδης ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη νίκη του Λεβαδειακού με 1-0 επί του Ατρομήτου. Μόλις 3′ αγωνίστηκε ο Κωστής Παναγιωτούδης στη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν ήταν στην αποστολή της Βέροιας που απέσπασε 0-0 από τον Αρη.

Στη Football League, βασικοί ήταν και πάλι Λαμπάκης και Κάρταλ στην ήττα της Αναγέννησης Γιαννιτσών από τον Εθνικό Γαζώρου με 3-0. Στο ίδιο ματς δεν συμμετείχαν Κρινίτσας και Αγγελίδης. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξέτισε την ποινή του καθώς αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς του Αιγινιακού, αλλά η φορμαρισμένη ομάδα του κέρδισε 1-2 τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ. Δεν συμμετείχε ούτε ο Κωστής Δεμηρτζόγλου.

Ο Νίκος Μελίσσας επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια του Φωκικού, αλλά η ομάδα του έχασε με 0-1 από τον Παναιγιάλειο. Ο Γιαννούλης είναι τραυματίας και δεν συμμετείχε στις υποχρεώσεις του Βατανιακού.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς των Πέλκα, Πόποβιτς, Ποζατζίδη και Τζανδάρη αγωνίζεται σήμερα, όπως και η Κόνιασπορ του Ιτάνζ», κατέληξε η συγκεκριμένη ενημέρωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.