Κολοβός: «Έτοιμος για τον ανταγωνισμό»

Πανέτοιμος για την πρόκληση του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός.

Πανέτοιμος για την πρόκληση του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε επίσης στην έως τώρα πορεία του Πανιωνίου και στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κολοβός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πόσο πιο εύκολα έγιναν τα πράγματα με το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ: «Σίγουρα ήταν βαριά τα πόδια μας, είχαμε αρκετές αγωνιστικές να κερδίσουμε. Βοήθησε το γκολ, λύθηκαν τα πόδια μας και παίξαμε καλύτερα».

Για το αν τα βαριά πόδια δεν είναι μόνο από αγωνιστικούς λόγους: «Σίγουρα τα πόδια ήταν βαριά και λόγω των αποτελεσμάτων. Μένεις χαμηλά όταν δεν κερδίζεις και παίζεις μόνο για ένα αποτέλεσμα. Το ότι έφυγε ο κ. Παναγόπουλος μια μέρα πριν μας επηρέασε δεν το περιμέναμε».

Για το κράξιμο από τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά, αλλά αφού αποφασίσαμε να κάτσουμε ως το καλοκαίρι το παλεύουμε. Θα μπορούσαμε να φύγουμε τον Δεκέμβρη, αλλά είπαμε να μείνουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Μιλώντας για μένα, ο Πανιώνιος με έχει αναδείξει, τον αγαπάω και τον θέλω ψηλά. Όταν τελειώσει η σεζόν, εγώ θα πάω στον Ολυμπιακό, άλλοι σε άλλες ομάδες, άλλοι θα μείνουν στην ομάδα. Δεν αρμόζει καν στον Πανιώνιο να συζητάει για θέματα παραμονής, είναι μεγάλος σύλλογος και δεν του αρμόζει πρέπει να γίνει πάλι υγιής».

Για το γεγονός ότι παρά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στον δεύτερο γύρο έπεσε η απόδοση της ομάδας: «Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι δεν υπάρχει βάθος στο ρόστερ, το ότι είμαστε όλοι νεαροί και δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία για να κερδίσουμε κάποια ματς με την εμπειρία. Το θέμα είναι ότι μετά τη σημαντική νίκη με τα Γιάννενα, θα πάρουμε τα ματς που πρέπει για να σωθούμε. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να παραμείνουμε».

Για τους Παντελή και Παναγόπουλο που έφυγαν: «Δεν μπορώ να κρίνω τις αποφάσεις αυτών που αποφασίζουν για τους προπονητές. Το θέμα είναι ότι όλοι στον Πανιώνιο πρέπει να είναι μια οικογένεια για να σωθεί η ομάδα. Τα άλλα δεν πρέπει να μας απασχολούν. Εχει πολλά προβλήματα, πρέπει να σωθεί φέτος η ομάδα και να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει του χρόνου. Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει. Εμείς αισιοδοξούμε για την ομάδα».

Για το αν μπορεί να μπει κάποιος και να βοηθήσει: «Τώρα ήρθαν κάποιοι άνθρωποι, δείχνουν ότι θέλουν να βοηθήσουν, δεν το κάνουν για να το πουν. Υπάρχουν στην ομάδα. Από τη στιγμή που θα είναι όντως μέσα στην ομάδα ως το τέλος, πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα του χρόνου».

Για τις δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά οι παίκτες: «Είναι πολύ δύσκολο για όλους τους παίκτες το ότι δεν μπορείς να δουλέψεις και να σκέφτεσαι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι ήρωες οι παίκτες γι αυτό που έχουν κάνει ως τώρα. Και στις προπονήσεις και στους αγώνες δίνουν το 100%».

Για το πώς παρά τα προβλήματα ο Πανιώνιος βγάζει ταλέντα: «Ισως είναι και το dna του συλλόγου. Σίγουρα οφείλεται στη δουλειά στις ακαδημίες. Σίγουρα ο κ. Παυλόπουλος έκανε πολύ σημαντική δουλειά που έψαχνε παίκτες. Ολη αυτή η δουλειά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια αποδίδει. Το έλεγαν κάποια στιγμή ότι ο Πανιώνιος δεν θα κινδυνεύει γιατί βγάζει παίκτες. Εύχομαι να το κάνει συνέχεια».

Για το που του αρέσει να παίζει: «Πίσω από το σέντερ φορ ελεύθερος και στα πλάγια δεν έχω πρόβλημα. Παίζω όπου με βάζει ο προπονητής. Δουλεύω στα στημένα, προπονούμαι, χωρίς δουλειά δεν γίνεται τίποτα».

Για το αν σκέφτεται Μουντιάλ: «Είναι όνειρο, θα ήθελα να είμαι, αλλά είναι απόφαση του κ. Σάντος».

Για το ότι επιστρέφει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αν προβληματίζεται κι αν αποτελεί παράδειγμα ο Σάμαρης: «Σίγουρα αποτελεί παράδειγμα ο Αντρέας. Εγώ θέλω να πάω κι από τη στιγμή που θα πάω να δείξω ό,τι καλύτερο μπορώ. Δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι, έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και θα δώσω το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.