Κώτσιος: «Κανένας δεν είναι σίγουρος»

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία για καμία ομάδα, υπογράμμισε ο Ηλίας Κώτσιος.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία για καμία ομάδα, υπογράμμισε ο Ηλίας Κώτσιος. Ο Έλληνας αμυντικός του Λεβαδειακού τόνισε πως όσοι εμπλέκονται με τα σενάρια υποβιβασμού, θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, για την εξασφάλιση της παραμονής. Ο Κώτσιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και εμποδίσαμε τον Ατρόμητο να κάνει το παιχνίδι του. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πιο γρήγορα γκολ, κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με βάθος στον πάγκο της».

Για την αλλαγή του προπονητή στον Λεβαδειακό: «Συνήθως μετά από αλλαγή προπονητή το αποτέλεσμα είναι θετικό, ίσως να φταίει η αλλαγή, ίσως ότι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν περισσότερο. Συνήθως έχει επιτυχία και για αυτό οι πρόεδροι το κάνουν. Όχι όμως ότι είναι σωστό. Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Καραγεωργίου γιατί στα εντός έδρας κερδίζαμε. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη δουλειά με τον καινούριο τεχνικό και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για τον Ματίας Ιγκλέσιας : «Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και σωματικά και φυσικά. Μπορεί να μαρκάρει και να δημιουργεί παιχνίδι και σίγουρα θα είναι απώλεια για τον Ατρόμητο. Και η ομάδα κέρδισε ένα οικονομικό όφελος, αλλά θα είναι απώλεια για την ομάδα. Θα χρειαζόταν ο Ματίας στα πλέι οφ. Ωστόσο θα αναπληρώσει το κενό του στο μέλλον».

Για τη μάχη της κατηγορίας : «Οι ομάδες που είναι στους 29 βαθμούς είναι μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο ένα κακό αποτέλεσμα εντός έδρας σε αγχώνει. Η παραμονή θα είναι στους 35-36 βαθμούς, άρα έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν αισθάνεται ασφάλεια. Με ένα κακό αποτέλεσμα αλλάζει η ψυχολογία και η κατάσταση».

Για τον ίδιο και την περιπέτεια του το καλοκαίρι: «Είχα προτάσεις από κάποιες ομάδες άλλα έγιναν κάποια πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω και τελικά έμεινα χωρίς ομάδα. Ευτυχώς με είδε ο κ. Καραγεωργίου με τον βοηθό του και με δέχτηκαν στον Λεβαδειακό. Είναι πολύ δύσκολο σε αυτή την ηλικία να μένεις χωρίς ομάδα και να προσπαθείς μόνος σου. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου που με στήριξαν. Ήμουν έξι μήνες χωρίς ομάδα και προσπαθώ πολύ για να τους δικαιώσω».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι μόνο ευχάριστη έκπληξη μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Έχει στο παιχνίδι του κίνηση, κάνει συνεχόμενες ευκαιρίες και αναπτύσσεται από την άμυνα. Είναι μια ομάδα που εξελίχτηκε πολύ και πλέον το παιχνίδι του αρέσει σε πολύ κόσμο. Με τον πάροδο του χρόνου και με την απόκτηση καλών και έμπειρων παικτών μπορεί να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.