Ντούνης: «Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη»

«Μονόδρομος» ήταν η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πανιώνιο, όπως υπογράμμισε ο Μάρκος Ντούνης.
Δημοσίευση: 17/02/2014 - 11:08

«Μονόδρομος» ήταν η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πανιώνιο, όπως υπογράμμισε ο Μάρκος Ντούνης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, τονίζοντας πως ήταν θέμα της διοίκησης. Ο Ντούνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη: «Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι. Είτε ήταν ο κ. Παναγόπουλος, είτε κάποιος άλλος θα παλεύαμε για αυτό τον σκοπό μας».

Για το αν άλλαξε κάτι με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου: «Αλλάζει συνήθως η συμπεριφορά σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή την εβδομάδα θέλαμε τη νίκη, αφού ήταν ματς ζωής ή θανάτου. Έπρεπε να φτάσουμε αναγκαστικά στη νίκη. Δεν υπήρχε θέμα συμπεριφοράς ανάμεσα στον προπονητή και εμάς. Υπήρξε ένα θέμα με τη διοίκηση και αποχώρησε ο κ. Παναγόπουλος».

Για τον στόχο της παραμονής: «Είχαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς νίκη και έχουμε αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την παρουσία του: «Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, αφού θα μπορούσα να πάω και καλύτερα. Εκείνο που θέλω τώρα είναι να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».