Ντούνης: «Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη»

«Μονόδρομος» ήταν η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πανιώνιο, όπως υπογράμμισε ο Μάρκος Ντούνης.

«Μονόδρομος» ήταν η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πανιώνιο, όπως υπογράμμισε ο Μάρκος Ντούνης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, τονίζοντας πως ήταν θέμα της διοίκησης. Ο Ντούνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη: «Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι. Είτε ήταν ο κ. Παναγόπουλος, είτε κάποιος άλλος θα παλεύαμε για αυτό τον σκοπό μας».

Για το αν άλλαξε κάτι με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου: «Αλλάζει συνήθως η συμπεριφορά σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή την εβδομάδα θέλαμε τη νίκη, αφού ήταν ματς ζωής ή θανάτου. Έπρεπε να φτάσουμε αναγκαστικά στη νίκη. Δεν υπήρχε θέμα συμπεριφοράς ανάμεσα στον προπονητή και εμάς. Υπήρξε ένα θέμα με τη διοίκηση και αποχώρησε ο κ. Παναγόπουλος».

Για τον στόχο της παραμονής: «Είχαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς νίκη και έχουμε αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την παρουσία του: «Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, αφού θα μπορούσα να πάω και καλύτερα. Εκείνο που θέλω τώρα είναι να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.