Τζελέπης: «Ικανοποιημένοι από τον Μάντζιο»

Απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Άκη Μάντζιο είναι οι ιθύνοντες του Πανθρακικού, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Τζελέπης.

Απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Άκη Μάντζιο είναι οι ιθύνοντες του Πανθρακικού, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Τζελέπης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κομοτηνής αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, καθώς επίσης και στην έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Ο Τζελέπης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο: «Γενικότερα έχουμε μία φιλοσοφία πως όταν κάτι πηγαίνει καλά, πρέπει να συνεχίζεται. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Άκη Μάντζιου και των συνεργατών του. Για αυτό τον λόγο δεν βλέπαμε κάποιον λόγο να μην συνεχίσουμε και του χρόνου. Δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό τον λόγο προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη ενέργεια. Θέλαμε να παλέψει ο προπονητής μας. Θέλουμε δύο με τρεις βαθμούς για να πούμε πως σίγουρα θα είμαστε στην κατηγορία. Δεν περιμέναμε να δούμε τα τελευταία εννιά παιχνίδια για να δούμε τη δουλειά του προπονητή μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από τα δείγματα γραφής του. Σίγουρα ήταν ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο οι πολλές αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ της ομάδας. Ξεκινήσαμε τώρα με την παραμονή του προπονητή, να κρατήσουμε και τους παίκτες, να έχουμε έναν κορμό και το καλοκαίρι με σωστές προσθήκες θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο».

Για την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον κ. Μάντζιο αλά Ρομπέρτο; «Αιφνιδίως έφυγε από το ξενοδοχείο ο Άκης (Μάντζιος) και συναντηθήκαμε τυχαία στο κέντρο της πόλης και αποφασίσαμε σε λιγότερο από μία ώρα την ανανέωση της συνεργασίας μας. Για αυτό αποφασίσαμε να μοιραστούμε από τα μεγάφωνα τη χαρά μας για αυτό το γεγονός».

Για την αντίδραση της διοίκησης στις ενδεχόμενες προτάσεις που φτάσουν για ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν το υπάρχον ρόστερ: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας που κάνουν πάρα πολύ καλή σεζόν. Είχαμε κάποιες προτάσεις, όμως δεν ήμασταν διατεθειμένοι για μικρά ποσά να δώσουμε τους παίκτες μας. Ένας από αυτούς είναι ο Κάσες, ο οποίος ήταν άτυχος, τραυματίες και τώρα επανέρχεται. Δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο σε κάποιον ποδοσφαιριστή μας, ούτε να αλλάξουμε την όποια ισορροπία έχουμε».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, αφού παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Χθες βρέθηκε σε άσχημη μέρα ο τερματοφύλακας μας και με δύο “κρύα” γκολ ήταν δύσκολο να αντιδράσει η ομάδα. Με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος τα πράγματα δυσκόλεψαν. Ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, μας μένει η καλή εικόνα, ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για το φετινό πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα που πιστεύαμε ότι θα ήταν χωρίς ανταγωνισμό. Ο ΟΣΦΠ έχει ξεφύγει και δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρώπη πηγαίνει πολύ καλά και ευχόμαστε να συνεχίσει. Από εκεί και πέρα, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού έρχονται πάνω – κάτω στις θέσεις για τα πλέι οφ και γίνεται μάχη για την παραμονή. Τα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν και είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις ομάδα όπως είναι ο Άρης να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Εμείς οι παράγοντες έχουμε αλλάξει δρόμο και πλέον όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έχουν το μυαλό τους στη σωστή διαχείριση και να συνυπάρξουν. Πρέπει ο κόσμος να πιστέψεις τις διοικήσεις και να σταθούν κοντά τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.