Αρμπρόουζ : «Δικαιότερη η ισοπαλία» (video)

Η κακή εικόνα του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην κάμερα του novasports οι Αρμπρόουζ και Αργυρόπουλος.

Η κακή εικόνα του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην κάμερα του novasports οι Αρμπρόουζ και Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Αρμπρόουζ
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ κακή απόδοση δεχθήκαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε δηχθεί ακόμα ένα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε σκοράραμε και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Νομίζω βάση της εικόνας του ματς η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Στα αποδυτήρια μιλήσαμε και είπαμε ότι έπρεπε να βελτιωθούμε όλοι για να μπορέσει να βελτιωθεί η ομάδα. Εάν δεν είχαμε βελτιωθεί θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ κακή τροπή για μας το παιχνίδι. Είπαμε όμως τώρα νιώθουμε ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί.
Όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο μου γκολ όμως το πρώτο που πέτυχα ήταν πιο σημαντικό γιατί έφερε και το βαθμό. Είμαι απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα αλλά είμαι ικανοποιημένος που έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι. Στην Αγγλία δεν είχα χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό.
Έχουμε  9 τελικούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε».

Αργυρόπουλος
« Μπήκαμε πολύ άσχημα στο ματς δεχτήκαμε δυο γκολ που μας έκοψαν τα πόδια. Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε και άλλο γκολ που θα μπορούσαμε. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε αλλάξαμε εικόνα στο ματς και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την ισοπαλία.
Μπορεί να βρεθούν κάποιοι παίκτες σε κακή μέρα να μην τραβήξει η ομάδα αλλά αυτό είναι λογικό. Η ομάδα βασίζεται στο σύνολο και όχι στους παίκτες.
Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο από αυτό το ματς. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, έδειξε ότι μπορεί να γυρίσει παιχνίδια και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εκεί θα στρέψουμε την προσοχή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.