Υποψήφιος στη Σπάρτη ο Ηλίας Αναστασάκος

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου και άλλων ομάδων κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη γεννέτειρά του τη Σπάρτη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου και άλλων ομάδων κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη γεννέτειρά του τη Σπάρτη. Με ποστάρισμά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανάφερε τα εξής: 

“Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Με μεγάλη χαρά και ευθύνη αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δήμαρχου Σπάρτης, κ. Πέτρου Δούκα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΣΠΑΡΤΗ δήμος που μας αξιΖΕΙ”, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Μαζί με την οικογένεια μου, έχω την ευτυχία και την χαρά να ζω και να εργάζομαι στην πόλη μας, βιώνοντας την καθημερινότητά της κυρίως στον χώρο του αθλητισμου, όπου απασχολούμαι επαγγελματικά και όχι μόνο.

Έχοντας διατελέσει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε μεγάλους συλλόγους της χώρας και σε δύο του Δήμου μας (Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ & Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΟΥ) έλαβα την απόφαση να είμαι «συμπαίχτης» του κ. Πέτρου Δούκα σε ενα διαφορετικό «γήπεδο» από εκείνα που βρεθηκα όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας.

Με την πολυετή εμπειρία μέσα από το επαγγελματικό μου περιβάλλον θα ήθελα και εγώ να συμβάλλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αναδείχθει η Σπάρτη μέσα απο τα αθλητικά της γεγονότα και δρώμενα. Να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές και τα κατάλληλα αθλητικά προγράμματα για όλους τους συμπολίτες μας, βελτιωνοντας την ποιότητα της ζωής μας μέσα απο τον αθλητισμό και το «ευ ζην».

Στόχος σε αυτόν τον «αγώνα» δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά η προσπάθεια όλων μας να αποκτήσει η Σπάρτη το όνομα που της αξίΖΕΙ.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι Χρόνια Πολλά!

Με εκτίμηση,

Ηλίας Αναστασάκος”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.