Με Μανίκα, Τερζόπουλο στον πάγκο

Με τους Αντώνη Μανίκα και Δημήτρη Τερζόπουλο στην τεχνική καθοδήγηση ο Πανιώνιος θα δώσει τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Με τους Αντώνη Μανίκα και Δημήτρη Τερζόπουλο στην τεχνική καθοδήγηση ο Πανιώνιος θα δώσει τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.
Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο της Βάρης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» και στην συνέχεια οι δύο υπηρεσιακοί τεχνικοί ανακοίνωσαν την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής την οποία αποτελούν οι: Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Κουλουχέρης, Πάνος, Ανέστης, Καμπάνταης, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Ζαχαράκης, Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ.
Τους παίκτες επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Κίνησης Φίλων Πανιωνίου και ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.Εν συνεχεία, αφού τονίστηκε η αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών στο παιχνίδι της Κυριακής, επισημάνθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι τα μέλη της Κίνησης θα προσπαθήσουν για την ανεύρεση λύσεων στα προβλήματα της ομάδας.
Η Κίνηση Φίλων Πανιωνίου παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή για να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της νίκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.