Παντελίδης: «Κερδίσαμε μία μάχη» (video)

Χαρούμενος για το γεγονός ότι συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Λεβαδειακού με νίκη επί του Ατρόμητου δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης. «Πίκρα για την ήττα», το σχόλιο του Γιώργου Παράσχου.

Χαρούμενος για το γεγονός ότι συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Λεβαδειακού με νίκη επί του Ατρόμητου δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης. «Πίκρα για την ήττα», το σχόλιο του Γιώργου Παράσχου.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη νίκη, η οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό ανήκει στην προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Παρέλαβα μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με βοήθησαν να μπω πολύ γρήγορα σε μια οικογένεια.

Ήμασταν αρκετά καλοί, με πολύ καλή κυκλοφορία. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε πολλές φάσεις. Έπαιξε ρόλο και η απουσία πολλών βασικών ποιοτικών παικτών του Ατρομήτου. Υπήρχε πολλή κούραση από πλευράς αντιπάλων μας. Αυτό ήταν και το πλάνο μας. Αν ήταν το παιχνίδι στο 0-0 στα τελευταία λεπτά, να πιέζαμε τους αντιπάλους μας για να πάρουμε τη νίκη».

Για την προσπάθεια του Λεβαδειακού να διατηρηθεί στην κατηγορία: «Όπως λέω πάντα, αυτή ήταν μια πρώτη μάχη που κερδίσαμε. Θέλουμε πολλή δουλειά στη συνέχεια, διότι ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν στεκόμαστε σε αυτή τη νίκη, κοιτάμε το επόμενο ματς που θα είναι πιο δύσκολο».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας καταπληκτικός συνεργάτης και ο καλύτερος άνθρωπος στο ποδόσφαιρο που έχω γνωρίσει». 

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος δήλωσε: «Μετά από πολύ καιρό κάναμε την πρώτη μας ήττα που μας αφήνει μια πίκρα. Οι παίκτες δικαιολογούνται, διότι είναι πολύ καταπονημένοι. Δεν είχαμε φρεσκάδα όπως σε άλλα παιχνίδια, ενώ μας κόστισαν και οι απουσίες. Επιθετικά δεν μπορέσαμε να γίνουμε αισθητοί. Αντίθετα ο Λεβαδειακός είχε φρεσκάδα, το πάλεψε και πήρε το αποτέλεσμα».

Για τη φάση του μη καταλογισμού πέναλτι στον Ούμπιντες: «Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι που βλέπουμε το ίδιο έργο. Από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα και να κινηθούμε επιθετικά για να σκοράρουμε. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, με λύπη μου είδα να γυρίζει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Κι αυτό διότι είδαμε να υπάρχουν καθυστερήσεις και να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μπάλες από τα παιδιά που δουλειά τους είναι να τις… μαζεύουν. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο…».

Για τον Ιγκλέσιας: «Ο Ιγκλέσιας είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Πιθανότατα θα γίνει η μεταγραφή. Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα που δεν το περιμέναμε, διότι έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια κίνηση. Είμαστε υποχρεωμένοι να καλύψουμε το κενό εκ των έσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.