«Ο σκόρερ του μέλλοντος»

Η ιστορία του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα.

Η ιστορία του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα.

Ο 17χρονος σκόραρε δύο φορές στο χθεσινό ματς και ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε τη μέχρι τώρα πορεία του. Αναλυτικά:

«Πρωταθλητής με την Κ17 και ήδη πολυβόλο της Κ20, ο Ευθύμης Κουλούρης δεν είναι η τυπική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο 17χρονος στράικερ του ΠΑΟΚ, βρίσκεται από το 2009 στην ομάδα, ως μέλος του. παιδομαζώματος που επιχειρήθηκε εκείνη την εποχή και αρχίζει να αποδίδει καρπούς, μέσα από οργανωμένη αλλά και επίπονη προσπάθεια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Προκόπης Κουλούρης και η σύζυγός του Αυγή, έχουν δυο παιδιά, στα οποία δεν αρνήθηκαν ποτέ βοήθεια προκειμένου να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Ο μπαμπάς της οικογένειας είχε το ποδοσφαιρικό μικρόβιο, καθώς είχε προσπαθήσει να κάνει ανάλογη καριέρα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η οικογένεια δημιουργήθηκε στην Έδεσσα και την Σκύδρα και ο μεγάλος αδελφός του Ευθύμη κατάφερε να παίξει μέχρι την Δ΄Εθνική πριν περάσει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και αφιερωθεί στις σπουδές του.

Ο Ευθύμης Κουλούρης «σκότωνε» την ώρα του στις Ακαδημίες του Αετού Σκύδρας πριν ανακαλυφθεί από τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ. Εκεί έπαιζε και αμυντικό χαφ και μπορεί να το διαγνώσει κανείς στον τρόπο που πρεσάρει και πασάρει στο γήπεδο. Δεν πίστευε ότι θα γίνει ποδοσφαιριστής, εξάλλου το σχολείο του πήγαινε και του πάει. Ο μικρός είναι άριστος μαθητής με μέσο όρο βαθμολογίας το 18 κι αν θελήσει μπορεί κάλλιστα να επιλέξει το δρόμο των σπουδών στα ΤΕΦΑΑ ή τη φυσικοθεραπεία. Η προοπτική και η δυνατότητα υπάρχει, ωστόσο, αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο είναι σε πρώτο πλάνο. Είναι η. καψούρα του.

Το όνειρο άρχισε να φουντώνει όταν ο Ευθύμης μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε την καριέρα του, όπως πολλοί άλλοι ως ball boy τη σεζόν 2009-10. Το βράδυ στο κρεβάτι όταν έκλειναν τα μάτια οι εικόνες του μυαλού ήταν ποδοσφαιρικές. Στιγμές από γκολ και πανηγυρισμούς, διότι πλέον η θέση στη μεσαία γραμμή αποτελεί παρελθόν. Ο φυσικός του χώρος είναι η κορυφή της επίθεσης. Και είδωλό του ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Από τον ΠΑΟΚ πηγή έμπνευσής του αποτελεί ο ποδοσφαιριστής τον  οποίο αντικατέστησε κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης. Η επίδοση του Κλάους με την Κ20 ήταν 24 γκολ σε μια σεζόν. Ο Ευθύμης θέλει να ξεπεράσει αυτό το ρεκόρ. Θέλει να περάσει το. φράγμα των 30 γκολ. Δεν απέχει και πολύ καθώς έχει ήδη βρίσκεται κοντά στα 24 του Κλάους. Κι όταν πετυχαίνει τους στόχους του; Το γιορτάζει όπως και το περυσινό πρωτάθλημα με την Κ17.  Στην αγκαλιά της οικογένειάς του, που πλέον καμαρώνει και από την τηλεόραση τον αγαπημένο της «μικρό»! Σε μια βόλτα με τους πολλούς κολλητούς του μέσα από την ομάδα. Μ΄αυτά τα παιδιά που πέρασαν πολλές ώρες μαζί στους ξενώνες της Τούμπας, ή στο σπίτι του αδερφού του που τον φιλοξενεί.

Το σημαντικότερο είναι πως πλέον ο Κουλούρης εκτός από μέσα στην επίτευξη των στόχων του, βρίσκεται και μέσα στα πλάνα του Χουμπ Στέφενς που του έδωσε την ευκαιρία κι εκείνος έδειξε πως είναι εδώ για το σήμερα και κυρίως για το αύριο του συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.