Προτεραιότητα ο Κάμπελ

Η μονιμοποίηση της παρουσίας του Τζόελ Κάμπελ είναι στις άμεσες προτεραιότητες των ανθρώπων του Ολυμπιακού.
Δημοσίευση: 14/02/2014 - 07:56

Η μονιμοποίηση της παρουσίας του Τζόελ Κάμπελ είναι στις άμεσες προτεραιότητες των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από την Άρσεναλ και οι Πειραιώτες θέλουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, όπως έκαναν πρόσφατα με τον Ρομπέρτο, τον οποίον αγόρασαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους «κανονιέρηδες» για τον παίκτη και θέλει να κλείσει το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς ο Κάμπελ θα συμμετάσχει στο προσεχές Μουντιάλ και σε περίπτωση καλών εμφανίσεων στη Βραζιλία η τιμή του θα εκτοξευτεί.

Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδος, αλλά όλα θα κριθούν στο οικονομικό και συγκεκριμένα τις απαιτήσεις της Άρσεναλ.

Στην ομάδα του Λονδίνου δεν φαίνονται να τον υπολογίζουν για το ρόστερ τους, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινούν τη διαπραγμάτευση ζητώντας 8 εκατ. ευρώ .

Ο Ολυμπιακός φέρεται να συζητά για ένα σαφώς χαμηλότερο ποσό, ωστόσο έχει την πρόθεση να επενδύσει στον Κάμπελ, ο οποίος στην ηλικία των 22 ετών μπορεί να έχει και μεταπωλητική αξία για τους «ερυθρόλευκους».