Όλη η αλήθεια για Ιγκλέσιας με πάσα λεπτομέρεια

Ούτε στο ραντεβού της Πέμπτης υπήρξε σύμπνοια ανάμεσα στις δύο πλευρές. "Δεν παραχωρείται" η θέση του Ατρόμητου. Μεγάλη η προσφορά των Κινέζων στον παίκτη. Δεν καλύπτουν όμως την ρήτρα των 250.000.

Ούτε στο ραντεβού της Πέμπτης υπήρξε σύμπνοια ανάμεσα στις δύο πλευρές. “Δεν παραχωρείται” η θέση του Ατρόμητου. Μεγάλη η προσφορά των Κινέζων στον παίκτη. Δεν καλύπτουν όμως την ρήτρα των 250.000.

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ιγκλέσιας με τον Ατρόμητο καλά κρατεί, αλλά ύστερα και από το άκαρπο ραντεβού της Πέμπτης δύσκολα ο Αργεντινός θα συνεχίσει να αποτελεί τον στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής των κυανόλευκων τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερα από την στιγμή που η πλευρά του παίκτη έχει απορρίψει και την νέα προσφορά του συλλόγου η οποία περιλάμβανε τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Ο Ιγκλέσιας στα 29 του, θα ήθελε ένα πολύ καλό συμβόλαιο που θα του εξασφαλίσει το μέλλον του και η Κινεζική Γιατάι του προσφέρει συνεργασία 1+1 χρόνου με ετήσιες αποδοχές 450.000 ευρώ. Ωστόσο με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, οι Κινέζοι δεν είναι διατεθημένοι να αγοράσουν τον παίκτη από τον Ατρόμητο έναντι αδράς αμοιβής, έτσι το ποσό που προσφέρουν στους Περιστεριώτες είναι περί τις 100.000 ευρώ.

“Δεν παραχωρείται” λέει ο Ατρόμητος που περιμένε πρόταση μέχρι 15 Γενάρη

Από την πλευρά του Ατρόμητου η επίσημη θέση είναι ότι σε αυτό το χρονικό σημείο ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. Ιδιαίτερα από την στιγμή που η προσφορά των Κινέζων φτάνει τις 100.000 ευρώ. Η μοναδική περίπτωση να φύγει ο παίκτης είναι να δώσουν τις 250.000 ευρώ που υπάρχουν στην ρήτρα του συμβολαίου του. Μάλιστα η πλευρά των κυανόλευκων περίμενε πρόταση για τον Ιγκλέσιας μέχρι τις 15 Γενάρη. Η πρόταση για τον Αργεντινό άσο όμως ήρθε 30 Γενάρη, όταν και ήταν πλέον δύσκολο να καλυφθεί το κενό του με κάποια μεταγραφή. Συνεπώς αν φύγει αυτή τη στιγμή ο Ιγκλέσιας το κενό θα είναι πολύ μεγάλο ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Η διοίκηση της ομάδας ασφαλώς και επιθυμεί την ανανέωση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο διαβλέπει πως ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι περίπλοκη και μετά το σημερινό ραντεβού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Συνεπώς το ενδεχόμενο ανανέωσης αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες. Πάντως η πλευρά του Ατρόμητου επί του παρόντος είναι κατηγορηματική ως προς το ενδεχόμενο παραχώρησης ενός ποδοσφαιριστή πάνω στον οποίο στηρίζουν πολλά.

Οι Κινέζοι από την πλευρά τους θέλουν να εντάξουν όσο πιο σύντομα γίνεται τον Ιγκλέσιας στο δυναμικό τους, μιας και το πρωτάθλημά τους ξεκινά τον Μάρτιο. Σε λίγο καιρό άλλωστε η Τσανγκτσούν Γιατάι αναμένεται στην Κύπρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας χρονιάς. Όπως καταλαβαίνετε, το σίριαλ Ιγκλέσιας θα έχει ακόμα κάποια σημαντικά επεισόδια ως προς τις οριστικές του εξελίξεις, αλλά ανεμένονται πολύ σύντομα.      

Το σύνδρομο κοιλιακών

Σϊγουρα πάντως ο Ιγκλέσιας δεν θα ενισχύσει την ομάδα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, με την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας να μιλά για πρόβλημα στους κοιλιακούς. Και αυτό ισχύει. Ο ψηλόσωμος μέσος τον τελευταίο καιρό είναι πολύ πιεσμένος αναφορικά με το μέλλον της καριέρας του και το πρόβλημα με το σύνδρομο των κοιλιακών (που τον ταλαιπωρεί από παλιά) προέκυψε και από τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.