Προχωράει για τον Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προχωρά τις επαφές του με την Άρσεναλ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Τζόελ Κάμπελ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Δημοσίευση: 13/02/2014 - 07:40

Ο Ολυμπιακός προχωρά τις επαφές του με την Άρσεναλ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Τζόελ Κάμπελ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού, Χοακίμ Μπατίκα βρίσκεται στην Αγγλία, προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» το μέλλον του πελάτη του.

Ο μάνατζερ του Κάμπελ αναμένεται να ανακοινώσει στους ιθύνοντες των Λονδρέζων, την απόφαση του πελάτη του να παραμείνει στους «ερυθρολεύκους», αν δεν υπολογίζεται από την αγγλική ομάδα, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Μπατίκα είχε ξεκαθαρίσει πως ο Κάμπελ δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, ως αναπληρωματικός.

Τα ίδια δημοσιεύματα θέλουν τον γνωστό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα να έχει εμπλακεί και αυτός στη συγκεκριμένη μετεγγραφή, σε μια προσπάθεια να πείσει τους Λονδρέζους, να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις, για την παραχώρηση του παίκτη. Ο Ραϊόλα βρέθηκε στο Λονδίνο, προκειμένου να συζητήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ και το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Μάριο Μπαλοτέλι, για τον οποίο η Άρσεναλ φέρεται να προσφέρει τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Άρσεναλ για τον Κάμπελ αγγίζουν τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον αποκτήσουν, με σαφώς λιγότερα χρήματα.