Παντελίδης: «Η ομάδα έχει το ρόστερ για να παραμείνει»

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε άμεσα τον Λεβαδειακό, με στόχο την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε άμεσα τον Λεβαδειακό, με στόχο την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Ο Παντελίδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» και δήλωσε αισιόδοξος για την προσπάθεια της ομάδας. Αναλυτικά:

Για την πορεία του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια που κάνει για να σωθεί:
«Έπαιξαν ρόλο κάποια άτυχα αποτελέσματα, όπως με τον Απόλλωνα θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς. Μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς ώστε να μην έχουμε πρόβλημα».

Για τις θετικές συνέπειες που έχει μια αλλαγή προπονητή:
«Αυτό που ενεργεί θετικά τις πρώτες ημέρες μιας ομάδας είναι ότι δίνεται κίνητρο σε παίκτες που δεν αγωνιζόντουσαν, διότι γίνεται πιο ανταγωνιστική η προπόνηση σε καθημερινή βάση. Πρέπει μετά όμως να πιάσουν αυτά που θέλεις να περάσεις».

Για τις δυνατότητες του Λεβαδειακού και τις διορθώσεις που χρειάζεται:
«Έχω και εγώ την άποψη ότι η ομάδα έχει ρόστερ για να παραμείνει. Η αδυναμία της ομάδας, όπως φαίνεται είναι ότι έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Θα ξεκινήσουμε διορθώνοντας τα πολύ ορατά, γιατί δεν είμαι μάγος, αφού δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Για να παίξει καλά μια ομάδα στην επίθεση είναι αναγκαίο το ταλέντο, ενώ για την άμυνα χρειάζεται η διάθεση».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Είναι καλύτερο από το περυσινό, αν και τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει για την πρώτη θέση. Δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχουν 18 ομάδες, αν μπορούμε να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο ανταγωνιστικότητας».

Για την πρώην του ομάδα, τον Πανθρακικό:
«Αυτό που ξέρει το παίζει πολύ καλά, ακολουθώντας πιστά το πλάνο που έχει μέσα στο γήπεδο. Έχουν δουλέψει αρκετά τα παιδιά. Από την τέταρτη-πέμπτη αγωνιστική και μετά δεν έχει σκαμπανεβάσματα και υπάρχει σοβαρότητα στην ομάδα. Σίγουρα υπάρχει μια πικρία όταν μια ομάδα που έχεις ανεβάσει τα πάει καλά, ενώ δεν πρόλαβες να παραμείνεις για πολύ όταν ήταν αυτή στην πρώτη κατηγορία, αλλά πέρασε και πάει. Συνεχίζουμε έχοντας το μυαλό μας, στο νέο που αναλαμβάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.