Αρκετά τα προβλήματα για Μάντζιο

Τις απουσίες τεσσάρων παικτών αντιμετωπίζει ο Άκης Μάντζιος στον Πανθρακικό, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τις απουσίες τεσσάρων παικτών αντιμετωπίζει ο Άκης Μάντζιος στον Πανθρακικό, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι Ρομέου, Τζάνης και Λαδάκης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τους «πράσινους», με την κατάσταση του πρώτου να είναι η πιο σοβαρή.

Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα δεν σταματούν στους τραυματισμούς, αφού δεν υπολογίζεται και ο Μπαϊκαρά που είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις μέρες και ώρες διάθεσης αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 – 15:00 και το απόγευμα 18:00 – 21:00.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία από τις 09:00 έως τις 15:00.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα) καθώς και από τα εκδοτήρια των θυρών 5 και 6 (μετά τις 17:00).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 6: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ θα λειτουργήσει το σύστημα ελέγχου εισιτηρίων ηλεκτρονικά, το οποίο και θα αποτρέπει την είσοδο φιλάθλων με πλαστό εισιτήριο κάτι το οποίο άλλωστε διώκεται ποινικά. Για την αποφυγή των όποιων προβλημάτων, η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.