Επέστρεψε ο Γκαρσία

Στην βάση τους στη Λέσβο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ξάνθη παίκτες και προπονητές της Καλλονής, μετά το δεκαήμερο παραμονής στην Αθήνα.

Στην βάση τους στη Λέσβο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ξάνθη παίκτες και προπονητές της Καλλονής, μετά το δεκαήμερο παραμονής στην Αθήνα. Ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά από σχεδόν δύο μήνες είχε στη διάθεση του το Γιονάν Γκαρσία. Ο Ισπανός μέσος της Καλλονής ακολούθησε για πρώτη φορά το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και μπήκε στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Θυμίζουμε ότι ο Γκαρσία είχε υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Γάλας, ο οποίος έχασε το ματς με τον Λεβαδειακό, λόγω προβλήματος στο γόνατο, ενώ ο Ζος έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Από την αναμέτρηση αυτή θα λείψει ο Φαρία, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.