Προπόνηση με ιδιαιτερότητες

Με την επίσκεψη των φιλάθλων και τον διάλογο που ακολούθησε ν' αποτελεί το σημείο αναφοράς της σημερινής επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις, καθώς δεν πρόκειται και για το πλέον συχνό φαινόμενο, σε δεύτερη μοίρα πέρασαν όλα τα υπόλοιπα.

Με την επίσκεψη των φιλάθλων και τον διάλογο που ακολούθησε ν’ αποτελεί το σημείο αναφοράς της σημερινής επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις, καθώς δεν πρόκειται και για το πλέον συχνό φαινόμενο, σε δεύτερη μοίρα πέρασαν όλα τα υπόλοιπα. Κατ’ αρχάς μετά το χτεσινό ρεπό, οι ρυθμοί, η ένταση παρέμειναν σε χαμηλό επίπεδο στη λογική να μην προκύψει επιπλέον επιβάρυνση λόγω των διαδοχικών αγώνων, ενώ περιορισμένη ήταν κι η διάρκειά της. Επί προσθέτως, παραμένουν τα προβλήματα τραυματισμών που απασχολούν τους Βίτορ, Κατσικά, Βούκιτς και Μάρτενς προϊδεάζοντας ουσιαστικά για την απουσία τους από τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου της προσεχούς Πέμπτης στην Αθήνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη ρεβάνς του 3-0, για την προημιτελική φάση.

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την κακή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής και με την αρωγή οπτικοακουστικών μέσων κατέδειξε τα λάθη, τα κακώς κείμενα και τις αγωνιστικές συμπεριφορές που σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό δεν είχαν να κάνουν με όλα όσα είχαν συζητηθεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση πριν από τη σέντρα. Το τελευταίο ραντεβού πριν από την ανακοίνωση της αποστολής και την αναχώρηση για την Αθήνα δόθηκε για αύριο το μεσημέρι στις 14.00 στο γήπεδο της Τούμπας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.