Χωρίς Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλο, Φυτανίδη ο Ατρόμητος

Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
Δημοσίευση: 11/02/2014 - 14:27
Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Περιστερίου, μετά το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ελπίζει ότι θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει από τη συνέχεια του θεσμού τον κάτοχο του τίτλου και βέβαιο πρωταθλητή, όμως στην προσπάθεια αυτή ο Γιώργος Παράσχος καλείται να ξεπεράσει την απουσία τριών βασικών ποδοσφαιριστών του. Στα δεδομένα προβλήματα του τραυματία Παπαδόπουλου και του τιμωρημένου Φυτανίδη, ήρθε να προστεθεί και εκείνο του Ιγκλέσιας, ο οποίος δοκίμασε σήμερα να προπονηθεί, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε.
Μάλιστα, ο Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί αύριο σε υπέρηχο, προκειμένου να εξακριβωθεί το αίτιο του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.
Επιπλέον, ο τεχνικός του Ατρομήτου άφησε εκτός αποστολής τον -βασικό στο πρωτάθλημα- Τσενάμο και την εστία της ομάδας αναμένεται να υπερασπιστεί αύριο ο Γιώργος Σηφάκης. Τη 19μελη αποστολή απαρτίζουν οι Σηφάκης, Μπάρκας, Νάστος, Γιαννούλης, Αρκούδας, Μπάλλας, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες,