Έρχονται γκάζια από τον Στέφενς

Έντονη κριτική αναμένεται να ασκήσεις ο Χουμπ Στέφενς στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την εμφάνισή τους, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Έντονη κριτική αναμένεται να ασκήσεις ο Χουμπ Στέφενς στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την εμφάνισή τους, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός τεχνικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Σμύρνης και φέρεται έτοιμος να επισημάνει στους παίκτες, τα λάθη που έκαναν στο ματς της 24ης αγωνιστικής.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά είχε επικρατήσει 3-0 στην πρώτη αναμέτρηση με την «ελαφρά ταξιαρχία» στην Τούμπα και ουσιαστικά έχει πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Ολλανδό τεχνικό να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα, εν όψει και του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στο ματς της 25ης αγωνιστικής, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Στέφενς, στην προσπάθεια που κάνει για τη διατήρηση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου.

Παράλληλα, ο Στέφενς θέλει να βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της ομάδας του, εν όψει και των αναμετρήσεων με τη Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Europa League. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που κυκλοφόρησε η διοίκηση του ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.