Αρέσει στο εξωτερικό ο Ολαϊτάν

Δεν περνούν απαρατήρητες από τις ομάδες του εξωτερικού, οι τελευταίες εμφανίσεις του Μάικλ Ολαϊτάν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εντός των συνόρων.

Δεν περνούν απαρατήρητες από τις ομάδες του εξωτερικού, οι τελευταίες εμφανίσεις του Μάικλ Ολαϊτάν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εντός των συνόρων. Ο Νιγηριανός επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και ήδη μετρά φέτος επτά γκολ σε 14 συμμετοχές με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», ενώ έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία ματς των νταμπλούχων Ελλάδος. Ο Νιγηριανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη μετεγγραφή του Κώστα Μήτρογλου, καθώς επίσης και την απουσία του Νέλσον Βαλντές, κερδίζοντας με την αξία του, την εμπιστοσύνη του Μίτσελ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, οι οποίοι εξετάζουν την πορεία του και την περίπτωσή του. Άλλωστε, για τον νεαρό ποδοσφαιριστή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τις προηγούμενες εβδομάδες και κάποιες γαλλικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον νεαρό Νιγηριανό, προκειμένου να αυξήσει και τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Ο Ολαϊτάν θέλει να δώσει το «παρών» με την εθνική ομάδα της χώρας του στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, κάτι που αν τελικά γίνει, θα αυξήσει κατά πολύ την ποδοσφαιρική του αξία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.