«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Κάμπελ»

Ο Τζόελ Κάμπελ αποτελεί διακαή πόθο του Ολυμπιακού, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο Τζόελ Κάμπελ αποτελεί διακαή πόθο του Ολυμπιακού, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο Χοακίμ Μπατίκα, αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν στον Πειραιά τον Κοσταρικανό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Τζόελ. Το ξέρω διότι μου το είπαν από την ομάδα πρίν από περίπου δέκα ημέρες που ήμουν εκεί. Με ρώτησαν αν ο Τζόελ είναι χαρούμενος και τους απάντησα πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Ελλάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Μπατίκα, που στάθηκε στις δυσκολίες που μπορεί να κρύβει μια τέτοια μετακίνηση, σε συνδυασμό με το ότι ο παίκτης ανήκει στην Άρσεναλ:

«Καταλαβαίνω πως έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό. Πάνω απ’ όλα είναι ζήτημα μεταξύ των ομάδων. Σίγουρα πάντως είναι δύσκολο ,από τη στιγμή που ο Τζόελ ανήκει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Άρσεναλ και αυτό μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα».

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κάνει το κόλπο γκρόσο και μετά την αγορά του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, θέλει να κρατήσει στο Λιμάνι και τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό που πραγματοποιεί πολλή καλή χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα (7 γκολ, 8 ασίστς). Ο μάνατζερ του 21χρονου παίκτη, φύλαγε το καλύτερο για το τέλος.

«Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Τζόελ είναι να παίζει. Για παράδειγμα δεν θα ήταν χαρούμενος αν ανήκε σε ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος αλλά έμενε καθηλωμένος στον πάγκο κάθε εβδομάδα…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.