Χαμόγελα για Φουστέρ, Χολέμπας

Με τον Χολέμπας και τον Φουστέρ να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.

Με τον Χολέμπας και τον Φουστέρ να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. 

Ο Ισπανός άσος έδειξε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του για το ματς του Περιστερίου, ενώ ο διεθνής αμυντικός συνέχισε και με ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να προφυλαχθεί.

Χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έφερε και η παρουσία του Βαλντέζ στο γήπεδο. Ο Παραγουανός που στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό είχε υποστεί μυϊκή θλάση στο υποκνημίδιο, ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης  και μετά συνέχισε να γυμνάζεται ατομικά.

Οι “ερυθρόλευκοι” δούλεψαν αρχικά επάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια έπιασαν και μπάλα. Έκαναν ασκήσεις κατοχής και σωστής κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τελειώματα φάσεων. Ολοκλήρωσαν με διπλό σε μικρό χώρο και εναλλαγή ομάδων.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 19:00, ενώ αμέσως μετά ο Μίτσελ θα ανακοινώσει την αποστολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.