Φραντζέσκος: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός»

Σαφώς καλύτερος ήταν ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε ο Κώστας Φραντζέσκος.

Σαφώς καλύτερος ήταν ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε ο Κώστας Φραντζέσκος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των δυο ομάδων υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν ήταν ντέρμπι, καθώς οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φραντζέσκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Δεν ήταν ντέρμπι. Ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το μεγάλο πρέσινγκ του Παναθηναϊκού που δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να κάνει παιχνίδι. Όταν μια ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει τότε πρέπει να γνωρίζει ότι τα παιχνίδια αυτά θα είναι σημαντικά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της».

Στη συνέχεια, ο Φραντζέσκος υπογράμμισε: «Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι πάρα μα πάρα πολύ αργό. Τώρα, βέβαια που έχει τελειώσει το παιχνίδι εμείς μιλάμε έχοντας άλλα στοιχεία. Όμως αν βλέπαμε την 11άδα του ΠΑΟΚ θα λέγαμε ότι κατέβασε μια καλή 11άδα. Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στο ποιον μάρκαρε ποιον, αλλά στο ρυθμό που δίνεις ως ομάδα. Στο ρυθμό κρίθηκε το παιχνίδι αυτό. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με επτά κλασικές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ αντίθετα έκανε μόνο αυτή του γκολ».

Τέλος, ο Φραντζέσκος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αναστασίου: «Ο Γιάννης κάνει τρομερή δουλειά. Και όλο το επιτελείο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Όλοι μας ξέρουμε που βαδίζουμε. Ο ΠΑΟ είναι πολύ καλύτερος αγώνα με αγώνα. Το θετικό στην εφετινή σεζόν για τον ΠΑΟ είναι ο κόσμος. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι μια δύσκολη χρονιά. Οι παίκτες το βλέπουν και όλοι βιώνουν τις προσπάθειες που γίνονται. Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός έχει στοιχεία που δεν είχε άλλα χρόνια. Το τρέξιμο, το πρέσινγκ, η ομάδικότητα. Ξέραμε ότι θα πάμε καλά. Ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.