Για το φιλί της ζωής!

Ετοιμος είναι ο Αρης, ώστε απόψε το βράδυ (19:30, Novasports 1) να πάρει το «φιλί της ζωής» στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, διατηρώντας τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Ετοιμος είναι ο Αρης, ώστε απόψε το βράδυ (19:30, Novasports 1) να πάρει το «φιλί της ζωής» στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, διατηρώντας τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Οι παίκτες των κιτρίνων προπονήθηκαν χθες βράδυ, την ώρα του αγώνα, στο «Κλ. Βικελίδης», ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε τις τελευταίες δοκιμές και τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη μάχη.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Πειραιώτης τεχνικός, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, προσανατολίζεται σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπουγαϊδη, Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας και τους Τσουμάνη (αριστερά), Βανγκέλι (δεξιά) στα άκρα αυτής. Ο Οικονομόπουλος, θα αγωνιστεί ως «κολώνα» μπροστά απ΄ τα στόπερ, έχοντας εσωτερικούς χαφ τους Παπαδόπουλο και Καμινιώτη. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Τάτο, Μπακασέτα και Μανιά.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, το ίδιο και η ψυχολογία, μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο και με τη βοήθεια του κόσμου, που θα μπαίνει στο «Βικελίδης» με 5 ευρώ εισιτήριο, άπαντες στον Αρη ελπίζουν στην επιστροφή στις νίκες μετά από 10 μήνες «ξηρασίας» στην έδρα τους. Ο Πανιώνιος, είναι η μία από τις δύο (μόλις) ομάδες που κατάφεραν φέτος  να κερδίσουν οι κίτρινοι, επί Μιλίνκοβιτς, στη Ν. Σμύρνη, στο ματς της α΄ γύρου, με 1-2, στις 5 του περασμένου Οκτώβρη, με σκόρερς τους Αγκάνθο και Ουντότζι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.