Χάβος: «Δεν έπιασε η ευχή μου» (video)

Ο καλύτερος δεν κέρδισε στους «Ζωσιμάδες», όπως είχε ευχηθεί ο Μάκης Χάβος και όπως υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο καλύτερος δεν κέρδισε στους «Ζωσιμάδες», όπως είχε ευχηθεί ο Μάκης Χάβος και όπως υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα. Ο ΠΑΣ νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, αλλά η ομάδα του Αγρινίου ήταν σύμφωνα με τον προπονητή της καλύτερη τουλάχιστον μέχρι την αναγκαστική αλλαγή του Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάβου στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε καλό και δυνατό παιχνίδι, σαν γειτονικό ντέρμπι που ήταν, συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, γιατί έπαιξαν σε αθλητικά πλαίσια. Πριν τον αγώνα είχαν ευχηθεί να κερδίσει ο καλύτερος, δεν έπιασε τελικά η ευχή μου. Μέχρι την αναγκαστική αλλαγή του Θεοδωρίδη παίξαμε καλά και ήμασταν καλύτεροι, στη συνέχεια όπως αποδιοργανωθήκαμε, γιατί χάσαμε τους αυτοματισμούς που είχαμε δουλέψει για το συγκεκριμένο ματς.

Δεν κινδυνέψαμε από οργανωμένη επίθεση, πατούσαμε καλά και αξίζαμε την ισοπαλία. Μετά και την ευκαιρία που χάσαμε με τον Καμαρά νομίσαμε ότι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ας μας γίνει μάθημα ότι τελειώνουν τα ματς όταν σφυρίζει ο διαιτητής για τελευταία φορά. Είχαμε μία μέρα λιγότερη από τα Γιάννινα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας σήμερα με αυτήν την ήττα».

Οι δηλώσεις του Πετράκη:

«Ήταν ένα σπουδαίο αλλά και πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να διαχειριστούμε τα δύο συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, που όπως ξέρετε αλλάζουν την ψυχολογία στην Ελλάδα. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε μία εβδομάδα και η δυσκολία μεγαλώνει, όταν έχεις για αντίπαλο μία ομάδα τόσο καλά οργανωμένη. Όλα αυτά δίνουν μεγάλη αξία στη νίκη μας. Ήταν τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί. Δεν πρέπει εύκολα να αλλάζουμε στην καθημερινότητα τη στάση μας. Να είμαστε μετρημένοι, προσεκτικοί και σεμνοί, να δουλέψουμε περισσότερο για να έχει νόημα.

Δεν είχαμε την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών και σε αυτό έπαιξε ρόλο η λειτουργία του αντιπάλου. Έπρεπε να είχαμε καλύτερη διαχείριση στο ματς και τον έλεγχο. Ήμασταν τυχεροί με το γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, με καλύτερη του παιχνιδιού αυτή του Καμαρά. Ο αγώνας τελείωσε, τώρα το μυαλό μας είναι στον Πανιώνιο».

Για το ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΣ με 3 νίκες σε 3 ματς:
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.