Γλύκος: «Μακάρι να ξέραμε τι φταίει» (video)

Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν μπόρεσε να εξηγήσει την αδυναμία του ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα μακριά από τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν μπόρεσε να εξηγήσει την αδυναμία του ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα μακριά από τη Βόρεια Ελλάδα. Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης και καλύτερός της παίκτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να βελτιωθούν άμεσα για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή του novasports «Παίζουμε Ελλάδα»:

«Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, παρότι ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς σε δύσκολη έδρα. Όσο για εμένα και την απόδοσή μου, δεν βοηθάει από την στιγμή που χάσαμε. Μακάρι να μην έπαιζα έτσι και να είχαμε πάρει θετικό αποτέλεσμα».

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς μακριά από τη Βόρεια Ελλάδα:
«Μακάρι να το ξέραμε και εμείς τι φταίει. Προσπαθούμε να βρούμε τι συμβαίνει. Μακάρι να αλλάξει αυτό γιατί υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπελλο, να βρούμε την χρυσή τομή εμείς οι ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο και να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Όταν αγωνιζόμαστε σε εκτός έδρα παιχνίδια έχουμε τον απολογισμό αυτό και δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να το κοιτάξουμε και όπως είπα είναι καθαρά στα πόδια μας και θέλει συγκέντρωση».

Για την απόδοσή του και για την εθνική ομάδα:
«Πιο σημαντικό είναι η υγεία. Πρώτα από όλα να είμαι υγιής για να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Δεν ήξερα τίποτα για… μάτια της Εθνικής σήμερα, εγώ προσπαθώ να δίνω ότι μπορώ σε κάθε αναμέτρηση».

Για το τι ήθελε να κάνει ο ΠΑΟΚ:
«Θέλαμε να ξεκινήσουμε την άμυνα από πίσω, είδαμε τον Παναθηναϊκό να πιέζει ψηλά και δεν το καταφέραμε. Εγώ προσπαθούσα να κάνω μακρινές μπαλιές και ο Παναθηναϊκός με ψηλά κορμιά έπαιρνε τις κεφαλιές».

Για τη συνέχεια και τα δύσκολα ματς που ακολουθούν:
«Σίγουρα είναι από αυτά τα παιχνίδια που όλοι περιμένουμε και στην Ευρώπη ειδικά είναι από αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Πιστεύω πως θα αλλάξουμε γρήγορα γιατί τα παιχνίδια είναι κοντινά και μια νίκη θα επανέλθει το κλίμα. Σήμερα δεν μπήκαμε στο κλίμα και θεωρώ πως κομβική είναι η αποβολή που μείναμε με δέκα παίκτες και δεχθήκαμε και γκολ. Και ο Κώστας το είδε και νομίζω πως ήταν λίγο αυστηρή η κάρτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.