Παράσχος: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε την Τετάρτη» (video)

Αισιόδοξος παρά την κατανάλωση πολλών δυνάμεων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για πρόκριση του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος. «Υψώνω ασπίδα προστασία στα παιδιά» σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης.

Αισιόδοξος παρά την κατανάλωση πολλών δυνάμεων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για πρόκριση του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος. «Υψώνω ασπίδα προστασία στα παιδιά» σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παράσχου:

Για τον αγώνα: «Ήταν μια τεράστια νίκη κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και πέτυχαν 3 γκολ ενώ παίζαμε με 10 παίκτες για 75 λεπτά. Τα παιδιά διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, ο αντίπαλος έμεινε μακριά από την εστία μας και τα παιδιά έδειξαν θέληση. Αν και καταναλώσαμε πολλές δυνάμεις, μπορούμε να τα καταφέρουμε την Τετάρτη στο Κύπελλο γιατί τα παιδιά έχουν πίστη και θέληση. Δεν κάναμε κοιλιά σε κανένα σημείο της σεζόν και αυτό είναι κάτι για το οποίο αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια. Ήταν το καλύτερο ματς που έχουμε κάνει εφέτος σε διάρκεια και διαχείριση. Μείναμε με 10 παίκτες κόντρα σε μια καλή ομάδα και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο».

Για το θέαμα: «Από την αρχή δείξαμε ότι θα ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Θα γινόταν καλό παιχνίδι και αυτό φάνηκε».

Για την αποβολή του Φυτανίδη: «Θεωρώ αυστηρή την αποβολή. Δεν ήταν κάτοχος της μπάλας ο Χουάνμα. Μπορούσε να δείξει κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη».

Για τον Αστέρα: «Ο Αστέρας ίσως επαναπαύτηκε μόλις αποβλήθηκε ο δικός μας παίκτης και μπήκε πιο χαλαρά γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή θα έβαζε ένα γκολ. Μετά το γκολ όμως, γέμισε εκνευρισμό και άγχος».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεργέτη:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για αυτή τη μεγάλη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας έλειψε η οργάνωση στις στημένες φάσεις. Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, κάναμε κι άλλη ευκαιρία και δεχθήκαμε το πέναλτι. Υψώνω ασπίδα προστασίας σε οποιαδήποτε κριτική γιατί αυτά τα παιδιά έχουν φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο και σε στις πρώτες θέσεις».

Για το τι έφταιξε και δέχθηκε ο Αστέρας 3 γκολ αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 75 λεπτά: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ρισκάραμε και ήμασταν εκτεθειμένοι».

Για το ότι δεν έπαιξε ο Ουσέρο: «Δεν ήταν 100% ο Ουσέρο και προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε. Θεώρησα ότι με τον Ζησόπουλο θα κλείναμε καλύτερα τους επιθετικούς του Ατρόμητου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.