Σουνάς: «Θα δώσουμε την ψυχή μας»

Ετοιμος να δώσει ακόμα και την ψυχή του, ώστε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, εμφανίζεται ο Δημήτρης Σουνάς.
Δημοσίευση: 09/02/2014 - 13:16

Ετοιμος να δώσει ακόμα και την ψυχή του, ώστε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, εμφανίζεται ο Δημήτρης Σουνάς. Ο μέσος του Αρη, μιλώντας αποκλειστικά στο novasports.gr, χαρακτηρίζει τελικούς τα δύο παιχνίδια που έρχονται για τους κιτρίνους (κόντρα σε Πανιώνιο και Βέροια), λέγοντας πως είναι πολύ σκληρό που η ομάδα δεν έχει κερδίσει ακόμα στην έδρα της.

-Δημήτρη, συνέχεια για τον Αρη, στο «Κλ. Βικελίδης», όπου υπάρχει πρόβλημα, καθώς δεν μπορείτε να φτάσετε στη νίκη στην έδρα σας.

« Είναι αλήθεια αυτό. Φέτος, δεν έχουμε καταφέρει νίκη στην έδρα μας και αυτό είναι πολύ σκληρό. Από τη πλευρά μας θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε για το ματς με τον Πανιώνιο, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Στα επόμενα δύο παιχνίδια, κόντρα σε Πανιώνιο και Βέροια, κρίνονται τα πάντα για τον Αρη;

« Είναι δύο κρίσιμα παιχνίδια, τελικούς θα τους χαρακτήριζα. Εμείς πρέπει να παλέψουμε για τους βαθμούς και τίποτ΄ άλλο».

-Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες αγωνιστικές.

« Εμείς κοιτάμε την πλευρά μας, κοιτάμε να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να βγάλουμε καλό πρόσωπο για να πάρουμε τους βαθμούς».

-Το δικό σου μήνυμα στους φίλους του Αρη, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας;

« Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε την ψυχή μας, θα δώσουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε τους βαθμούς και να φτάσουμε εκεί που πρέπει».