Μαρκάνο: «Ευτυχισμένος που γύρισα»

Χαρούμενος που επέστρεψε στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ιβάν Μαρκάνο.

Χαρούμενος που επέστρεψε στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως ήθελε να φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μαρκάνο μίλησε στην εφημερίδα «Real News».

Αρχικά, δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που γύρισα εδώ. Το ήθελα πολύ και χαίρομαι που συνέβη. Είναι ωραίο που έπαιξα πάλι με τον Αβραάμ. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής. Ξέρω επίσης ότι είναι εξαιρετικός κι ο Μανωλάς. Είναι χαρά να παίζεις με τέτοιους συμπαίκτες, καθώς είναι εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα. Τον Χολέμπας τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά, αφού έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί στο αριστερό άκροι της άμυνας την προηγούμενη φορά που ήμουν στον Ολυμπιακό κι επίσης χαίρομαι που ξαναβρεθήκαμε».

Στη συνέχεια δήλωσε για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Στο μυαλό μου είναι όλα τα ματς. Περισσότερο τώρα σκέφτομαι το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητοι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε, κάτι που θέλουμε πολύ. Είναι στόχος μας το Κύπελλο., Μετά το Κύπελλο μπορούμε να ασχοληθούμε με την Ευρώπη και τα ματς με τη Μάντσεστερ. Υπάρχουν και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά με τη διαφορά που έχουμε πάρει είναι λογικό να μην ανησυχούμε πολύ».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι φυσιολογικό που ήρθε να μας δει ο Μόγες. Η Μάντσεστερ δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή της, αλλά είναι πάντα Μάντσεστερ. Έχει σπουδαίους παίκτες. Είναι πάντα τα… κόκκινα διαβολάκια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.