Καμπάνταης: «Είμαστε καλύτεροι του Άρη» (video)

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τον Άρη, την την έλλειψη ψυχραιμίας που παρουσίασαν στα τελευταία παιχνίδια, την ψυχολογία και την κατάσταση της ομάδας, αλλά και το τι πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος από τον προσεχή αντίπαλο του.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τον Άρη, την την έλλειψη ψυχραιμίας που παρουσίασαν στα τελευταία παιχνίδια, την ψυχολογία και την κατάσταση της ομάδας, αλλά και το τι πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος από τον προσεχή αντίπαλο του.

Για τον αγώνα με τον Άρη: “Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης είναι ουραγός στη βαθμολόγια. Εμείς ουσιαστικά παλεύουμε για να ξεφύγουμε από τις θέσεις που οδηγούν στην Football League. Και στους δύο συλλόγους υπάρχουν πολλά προβλήματα σίγουρα. Λογικά το “Κλεάνθης Βυκελίδης” θα είναι γεμάτο. Νομίζω πως χρειαζόμαστε σίγουρα ψυχραιμία, να δείξουμε τα ψυχικά μας αποθέματα όλοι οι ποδοσφαιριστές και να παίξουμε για το καλύτερο του Πανιωνίου”.

Για την έλλειψη ψυχραιμίας που παρουσίασαν στα τελευταία παιχνίδια: “Είναι ένα εκτός έδρας πολύ δύσκολο παιχνίδι και νομίζω πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Είτε προηγηθείς, είτε βρεθείς πίσω στο σκορ, αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα δεν τελειώνει ποτέ ένα παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τυχόν λάθη του αντιπάλου”.

Για το τι προσέχει στον Άρη και τι πρέπει να προσέξει ο Πανιώνιος από τον προσεχή αντίπαλο του: “Το μεγαλύτερο, όχι φόβητρο, αλλά πλεονέκτημα του αντιπάλου μας είναι το γήπεδο, ο κόσμος του που σίγουρα θα γεμίσει γήπεδο. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως έχουμε καλύτερη ομάδα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε και που παίξαμε σε πολλούς αγώνες από την έλευση του κυρίου Παναγόπουλου και μετά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι άλλο από τον Άρη”.

Για την ψυχολογία και την κατάσταση της ομάδας: “Στην πλειοψηφία μας, τα περισσότερα παιδιά είναι νεαρά ηλικιακά. Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη, αλλά στο τέλος ίσως τους κάνει καλό αυτή η πίεση στο μέλλον τους και στις καριέρες τους. Ο καθένας πρέπει να βγάλει την προσωπικότητά του, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και εξωαγωνιστικά. Να στηρίξουμε ο ένας ποδοσφαιριστής τον άλλον και φυσικά το προπονητικό τιμ γιατί όλοι μαζί είμαστε ένα. Μαζί με τους ανθρώπους που μας στηρίζουν από τη διοίκηση και είναι κάθε μέρα κοντά μας, νομίζω ότι είμαστε μια οικογένεια και πρέπει αυτό να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.