Δοκιμή στα φώτα!

Τη μέθοδο της προσομοίωσης συνθηκών επιλέγει ο Σούλης Παπαδόπουλος, 24 ώρες πριν τον «τελικό» με τον Πανιώνιο.

Τη μέθοδο της προσομοίωσης συνθηκών επιλέγει ο Σούλης Παπαδόπουλος, 24 ώρες πριν τον «τελικό» με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής του Αρη, προγραμμάτισε την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Κλ. Βικελίδης», σχεδόν την ίδια ώρα με τη διεξαγωγή της αυριανής αναμέτρησης, φυσικά υπό το φως των προβολέων! Με αυτό τον τρόπο ο Παπαδόπουλος θέλει να βάλει στο κλίμα τους παίκτες του, μια ώρα αρχύτερα, ώστε να μπουν προετοιμασμένοι και απόλυτα προσαρμοσμένοι στο γήπεδο.

Αναμένεται να δοκιμάσει σχήμα με τρία στόπερ, προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα, να φορτώσει τη μεσαία γραμμή και να δώσει βάση στην επίθεση. Ο Αρης πρέπει να δημιουργήσει για να φτάσει στο γκολ, επομένως η τακτική του Αγρινίου εγκαταλείπεται, καθώς δεν μπορεί να βοηθήσει.

Δίλημμα υπάρχει με τη συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα του Νταβίδ Αγκάνθο, όπως και για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση μπροστά από την άμυνα, καθώς ο Πουλίδο έχει τεθεί νοκ-άουτ.

Πέραν του Ισπανού, σίγουρες είναι οι απουσίες των Βλάχου (τραυματίας) και Ηρακλή (τιμωρημένος), ενώ παρ΄ ότι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή αμφίβολοι είναι οι Γιαννίτσης (οίδημα στο γόνατο), Μπουγαϊδης (θλαστικό τραύμα στο ισχίο) Μανιάς (τενοντίτιδα στον αχίλλειο). Όλα θα εξαρτηθούν από τη σημερινή τελευταία δοκιμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.