Ολαϊτάν: «Έχω κάνει ένα μεγάλο βήμα» (video)

Χαρούμενος με τη νίκη 5-0 του Ολυμπιακού επί της Βέροιας, εμφανίστηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην έδρα της πρώην ομάδας του.

Χαρούμενος με τη νίκη 5-0 του Ολυμπιακού επί της Βέροιας, εμφανίστηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην έδρα της πρώην ομάδας του. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως αισθάνθηκε ωραία με την υποδοχή των φιλάθλων της «βασίλισσας» του Βορρά, στο σαββατιάτικο ματς. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο επίσημη διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού:

Επέστρεψες στη Βέροια, έκανες ένα καλό παιχνίδι εδώ και θέλω να μου πεις ποια είναι τα συναισθήματα σου;

«Έχω πολύ όμορφα συναισθήματα. Και γιατί παίξαμε καλά εδώ και κερδίσαμε, αλλά και γιατί γύρισα εδώ στη Βέροια και με υποδέχτηκαν με πολύ ζεστασιά. Αισθάνομαι ακόμα πολύ άνετα εδώ στην πόλη και στο γήπεδο, σαν να είναι δεύτερο σπίτι για εμένα».

Επιστρέφοντας εδώ στη Βέροια και βλέποντας κάποιους παλιούς συμπαίκτες, συνειδητοποιείς ξανά ότι έχεις κάνει μεγάλο βήμα, παίζοντας στον Ολυμπιακό;

«Φυσικά και το σκέφτομαι! Είμαι συνειδητοποιημένος, ξέρω ότι έχω κάνει ένα μεγάλο βήμα ερχόμενος στον Ολυμπιακό. Το να επιστρέψω όμως εδώ και να παίξω κόντρα στην παλιά μου ομάδα ήταν κάτι ωραίο. Το λέω με πολύ καλό τρόπο. Προσπαθώ να κρατάω τον εαυτό μου σε εγρήγορση! Κάποιες φορές βλέπω το παιχνίδι από τον πάγκο και λέω στον εαυτό μου: Αν ο προπονητής σου σε καλέσει να μπεις στο παιχνίδι, πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να αλλάξεις τη ροή του ματς»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.