Σάντσεζ: «Δεν είχα αμφιβολία πως θα νικήσουμε» (video)

Σίγουρος για τη νίκη του Απόλλωνα επί της Ξάνθης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Λόρι Σάντσεζ. «Δυστυχώς πρέπει να κοιτάμε προς τα κάτω» παραδέχθηκε Νίκος Κεχαγιάς.

Σίγουρος για τη νίκη του Απόλλωνα επί της Ξάνθης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Λόρι Σάντσεζ. «Δυστυχώς πρέπει να κοιτάμε προς τα κάτω» παραδέχθηκε Νίκος Κεχαγιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντσεζ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μας. Ήταν μια άκρως επαγγελματική απόδοση, αξίζαμε τη νίκη, που είναι δίκαιη σε ένα ματς που MVP ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε 5-6 πολύ σημαντικές επεμβάσεις.

Ήταν μια αναμέτρηση που έπρεπε να κερδίσουμε και από την αρχή δεν είχα αμφιβολία πως θα νικήσουμε. Ήταν μια αναμέτρηση τεσσάρων ουσιαστικά βαθμών κόντρα στην Ξάνθη, γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουμε πλέον το πλεονέκτημα. Και βέβαια συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας που μας βοήθησαν. Έκαναν πολλή φασαρία και είχαν σημαντική συμβολή στο αποτέλεσμα.

Αν συνεχίσουμε με πάθος, ευφυΐα και σύστημα, θα τα καταφέρουμε.

Στα προηγούμενα τρία ματς παίξαμε καλά, αλλά πήραμε μόνο ένα βαθμό, από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες έδειξαν πως ήθελαν το παιχνίδι.

Με 35 βαθμούς μπορούμε να μείνουμε. Αν πιάσουμε 35 βαθμούς και υποβιβαστούμε, θα είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεχαγιά:

«Η ομάδα μου πέρασε ένα δύσκολο τριήμερο. Ξέραμε ότι ο Απόλλων παίζει με στημένες φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Γενικά η πορεία μας δεν είναι καλή. Πρέπει να πάρουμε δύναμη και να σηκώσουμε κεφάλι. Χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Εδώ και 2-2,5 μήνες δεν μας αρμόζει η παρουσία μας.

Θέλαμε να νικήσουμε και να δώσουμε λίγη χαρά στον κο Πανόπουλο που περνά ένα δράμα. Ζητάμε συγγνώμη! Δυστυχώς, εδώ που είμαστε οφείλουμε να κοιτάμε προς τα κάτω. Είναι πολύ άσχημο για την ομάδα και το ρόστερ της. Υπάρχει άγχος και πίεση. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και αυτό γίνεται μόνο με έναν τρόπο, με νίκη στο επόμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.